ŽIKA ŠARENICA: Osećao sam se posebno kao imperator!

Neobičan stajling ostavio utisak

ŽIKA ŠARENICA: Osećao sam se posebno kao imperator!

Stars -
Jeste poseban osećaj. Čovek se malo oseti neobično, ali je lepo, kaže Žika Nikolić

Žika Nikolić je izazvao burne reakcije kada se pojavio obučen kao rimski imperator u jednoj u svojoj emisija.

"Jeste poseban osećaj. Čovek se malo oseti neobično, ali je lepo", kaže Žika Nikolić, voditelj i autor emisije „Žikina šarenica“ nakon što je pozdravio juče ujutro gledaoce RTS-a iz Viminacijuma, obučen potpuno u duhu vremena koje oslikava ovo čuveno arheološko nalazište.

"Moja je želja da se svaka emisija malo razlikuje u zavisnosti od toga gde je radimo", priča voditelj koji je desetine gostiju doveo u rimski amfiteatar u Viminacijumu, arheološkom nalazištu kod Kostolca.

Oko mesec dana je trajalo planiranje kako da ova emisija bude što efektnija i onda je Žika obukao rimsku togu i stavio venac na glavu.

"Pošto je tamo bila i kreatorka koja pravi kostime za performanse koji se održavaju u Viminacijumu, došli smo na ideju da to malo upriličimo i na ovaj način, da približimo i kroz odevni segment, kako je to nekada izgledalo", ističe Žika Nikolić.Kako bi sve bilo u skladu sa ovim istorijskim ambijentom, gostima u emisiji, koja ide uživo na RTS-u, poslužena je hrana pripremljena po tradicionalnim rimskim receptima, a organizovane su i uzbudljive trke u rimskim dvokolicama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track