Za koncert vlada ogromno interesovanje

GUŽVA NA UŠĆU: I Dodik stiže kod Cece

Elita na spektaklu Sutra uveče, među 120.000 ljudi, na jednom mestu naći će se i najviše političke ličnosti iz Srbije i regiona, privrednici i biznismeni

Stars
> 04:16h

Počelo je odbrojavanje do spektakla. Samo jedan dan nas deli od najvećeg ovogodišnjeg muzičkog spektakla koji će se održati na beogradskom Ušću. I ne samo ovogodišnjeg, pošto će Cecin nastup po svemu sudeći biti koncert decenije. Navala na ulaznice je ogromna, a u srpsku prestonicu sutra će se sjatiti njeni fanovi ne samo s prostora bivše Juge već i iz Grčke, Austrije, Nemačke, Švedske... Mnogi naši ljudi iz inostranstva tempirali su svoj godišnji odmor tako da mogu da prisustvuju ovom spektaklu. Produkcija, koju radi „Miligram mjuzik“ u saradnji sa „Studiom Berar“ i „Stejdžom pro“, takva je da bi svaka svetska zvezda bila više nego zadovoljna. Ostalo je još samo da se finišira i ulazi mogu da se otvore. Na jednom mestu će u petak veče biti najviše političke ličnosti iz Srbije i regiona, najugledniji privrednici i biznismeni. Sam krem ne samo domaće javne scene. Sasvim izvesno je da će u četvoročasovnom koncertu najveće balkanske zvezde uživati i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Pozvali smo njegov kabinet, ali nisu želeli ni da nam potvrde ni da demantuju tu informaciju, uz obrazloženje da podaci o kretanju predsednika nisu dostupni javnosti. Na Ušću se očekuje i premijer Srbije Ivica Dačić, a kako saznajemo, ukoliko mu to obaveze budu dozvolile, u spektaklu će uživati i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Tribina 1... Ispisano Cecino ime na Ušću

Ulaz na Ušće od 15 sati Zbog ogromnog interesovanja za koncert svi ulazi na Ušću otvaraju se u 15 časova. Koncert počinje u 21 sat. Parking za VIP C je kod Palate Srbija, a za VIP M ispred restorana „Asteriks“.

Još samo malo karata za parter Skoro sve karte za Cecin koncert su rasprodate. Ulaznica za tribine, fan-pit i VIP više nema, a ostalo je još nešto malo za parter. Očekuje se da će na Ušću u petak biti rekordna poseta.