O NJIMA VEĆ BRUJI SRBIJA! Kome biste momentalno dali OTKAZ U BARU? ŠOKIRALI SU SVE PRVOG DANA, A KO NAJVIŠE (ANKETA)
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir TV

najbolji odnosi 30.000 evra

O NJIMA VEĆ BRUJI SRBIJA! Kome biste momentalno dali OTKAZ U BARU? ŠOKIRALI SU SVE PRVOG DANA, A KO NAJVIŠE (ANKETA)

Bar -

Rijaliti „Bar“ počeo je na Kurir televiziji. 15 takmičara koja je ušla u ovaj šou pažljivo je birana, među 3.000 prijavljenih na audiciji i oni će se boriti za nagradu od 30.000 evra.

„Bar“ je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima.

Svake nedelje po jedan takmičar će napuštati rijaliti. Sudbinu će međusobno odlučivati tako što će imati mogućnost da glasaju za "omiljenog" i "neomiljenog".

Omiljeni ima mogućnost da izabere ko će od takmičara te nedelje napustiti takmičenje, dok je neomiljeni direktno nominovan za izbacivanje.

A ko bi po vama momentalno dobio otkaz, glasajte u ANKETI:

Već prvog dana letelo je perje, prve svađe nisu mogle da se izbegnu, kao ni simpatije.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Nema sumnje da će i ostalih osam takmičara oduševiti gledaoce, a kako će snaći pred kamerama, videćemo već večeras od 20.45, pa sve do 12. marta, kada se očekuje i finale prve sezone "Bara".

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

RIJALITI BAR MOŽETE PRATITI UŽIVO OVDE.

Bonus video:

26:54

BAR - PREGLED DANA - 2. DEO 21.12.2021.

Bonus video:

00:45

Letelo perje na sve strane: Gledajte rijaliti Bar večeras, pala prva svađa, žene zakrvile i to oko s*sa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track