POČEO RIJALITI BAR: Oni će se boriti za 30.000 evra!
Foto: Kurir

SPEKTAKULARNI ŠOU

POČEO RIJALITI BAR: Oni će se boriti za 30.000 evra!

Bar -

15 takmičara će morati da otvori i postavi "Bar" na noge i napravi najpoznatiji kafić u Beogradu

Rijaliti „Bar“ počeo je sinoć na Kurir televiziji. Ekipa koja je ušla u ovaj šou pažljivo je birana, pa je od 3.000 prijavljenih na audiciji izabrano 15 kandidata koji su i više nego spremni da se bore za nagradu od 30.000 evra.

„Bar“ je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima.

Učesnici rijalitija „Bar“ će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim borbe za nagradu, moraće da postave „Bar“ na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8.

Imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od „Bara“ naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Predstavljamo vam svih 15 takmičara koji se od sinoć bore za pobedu:

Zorana Stanković (27), Beograd

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir

Promenila tri osnovne i tri srednje škole. Obožava žurke. Radila je kao krupije i konobarica. Od nagrade hoće da ode na plastične operacije. Ima dečka, ali je slala eksplicitne fotografije takmičaru Ivanu Neškoviću. Otac joj je svešteno lice, a za sebe kaže da je crna ovca u porodici.

Marko Tošić (33), Zaječar

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Radio je u Nemačkoj na crno, a pri povratku su ga skinuli s leta, pa je pokušao ponovo u drugoj kompaniji - primetio da je dečko koji radi na gejtu feminiziran, pa ga je šarmirao tako što je nagurao čarapu u donji veš.

Sofija Uni Manić (31), Beograd

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Bivša misica. Razvedena, jer ju je, kako kaže, smotao pogrešan lik. Puna sebe. Kaže da ulazi da razbije tabu o misicama. Na pitanje zašto je prestala da se bavi modelingom, rekla je: „Neću da kradem i da se bavim prostitucijom, ali lepa erotska umetnička fotografija - da.“

Dejana Deletić (24), Kragujevac

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

AIzbegla s roditeljima iz Peći. Dvostruka prvakinja Srbije u boksu (prebila nekoliko muškaraca). Vratila se iz Nemačke zbog kovida. Želi da ima svoj bar i da bude, kako kaže, sam svoj gazda. Bila je balerina, a pre nekoliko godina otkrila je biznis sa gajenjem pasa.

Milica Radovanović (31), Niš

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

U Nišu je zovu tatina mezimica, jer joj otac, koji je biznismen u Rusiji, sve plaća. Imaju nekretnine u Srbiji i Evropi i od toga živi. Obožava novac, davala ga na kamatu i kaže da je bilo svega ukoliko kasne sa isplatom. Iskusna u seksu. Navodno ima eksplicitne snimke sa Arapima.

Slobodan Romić (51), Mol

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Odselio se u Prag, gde je otkrio da je homoseksualac. Ima verenika u Hrvatskoj s kojim planira da se venča. Roditelji su ga krili da ne bi išao u rat. Otvorio restoran. Živi od ljubavi i samo ljubav želi. Ljudi ga vole. Uživa u ulozi lidera.

Ivan Nešković (25), Valjevo

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Ima brak iza sebe i dete, a razveo se jer je varao suprugu. Srbuje po internetu i sebe predstavlja kao desničara. Voli starije žene i već se dopisivao s učesnicom Zoranom, koja mu je slala eksplicitne fotografije. Po zanimanju električar. Hoće da snimi pesmu i to će uraditi ukoliko osvoji 30.000 evra. Ima prijave u policiji zbog tuča.

Kristina Stanković (30), Šabac

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Otac joj je svojevremeno za doček Nove godine otišao kod švalerke, a majka mu je stala ispred automobila, pa ju je udario. Sinovi su je uneli u kuću, otac se nije zaustavio. Kristina je to sve u sebi potisnula. Kaže da ima kratak fitilj. Priča mnogo, duhovita je. Nema dečka.

Sven Vadlja (18), Zagreb

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Zaposlio se sa 15 godina kao pomoćni kuvar, pa se posvađao sa glavnim kuvarom, dao otkaz i otišao da radi kao konobar. Za sebe kaže da nije kao njegovi vršnjaci i da je mnogo zreliji jer ga je život naterao. Ističe da je iskompleksiran. Bežao s mesta nesreće kada je napravio saobraćajku, pa je platio kaznu od 2.500 evra. Bavi se rvanjem i boksom.

Davor Darmanović (33), Novi Sad

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Razveden, ima dete, oba roditelja su mu alkoholičari. Druži se sa Davidom Dragojevićem. Ne trpi autoritet i ima baš kratak fitilj. Voli da popije. Očekuje da se nikome neće svideti na prvi pogled, ali da će svi videti da je okej lik.

Ivana Vranić Rudić (36), Subotica

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Imala udes motorom. Razvedena, ali ne priča o bivšem mužu, ima dete. Udala se za druga kako bi mu smanjili zatvorsku kaznu. Sviđa joj se Sloba Radanović. Izbacili su je iz stana u Beogradu jer nije platila kiriju. Strastveni pušač. Želi da bude pevačica.

Sanja Jakšić (32), Valjevo

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Bivša učesnica „Zadruge“, u kojoj se zadržala sedam dana, gde je ušla kao drugarica Ðeksonove bivše devojke kako bi mu saopštila da će postati otac. Ne krije da je lezbijka i ljubi se s devojkom na javnom mestu. Surova. Osvojila je zlatnu medalju u kulinarstvu.

Damir Tepavac (41), Subotica

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Ne radi ništa tri godine, šeta pse. Imao je svoj kafić u Subotici, ali je morao da zatvori zbog zelenaša. Ne želi da ima dete. Bolna tema mu je smrt rođenog brata, koji je iznenada umro mlad. Narcis je i kaže da voli samo sebe.

Maja Kovačević (31), Split

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

Rođena sestra Marijane Nemeš, koja je prva prevarila muža u rijalitiju. Bila je u vezi s kraljem kokaina dok je živela u Nici. Ostala je trudna sa 17 godina, a na dan porođaja uhvatila je izabranika s drugom devojkom. On ju je pretukao kad je beba imala osam meseci, nakon čega ga je ostavila.

Luka Pavlović (27), Beograd

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

U vezi je. Kaže da je nepravedno dobio otkaz zbog Novaka Ðokovića, jer je na jednoj žurki na kojoj je bio i teniser, a gde su svi bili nagi do pojasa, na zahtev sportiste skinuo majicu, koja mu je bila deo uniforme. Bavio se košarkom.

Letelo perje u Baru

Svađa zbog sisa

Već prvog dana rijalitija „Bar“ letelo je perje među učesnicima. U tome se izdvojila Ivana Vranić Rudić, koja je za samo nekoliko sati uspela da se posvađa s nekoliko takmičara. Najpre je ušla u sukob s Kristinom Stanković, i to zbog veličine poprsja. Ivana je dobacivala da ima grudi do pupka, zbog čega je ova poludela.

- Ja znam da bi ti ubila za ovakve sise - vikala je Stankovićeva, na šta joj je Ivana odgovorila:

- Imaš da plačeš kad me budeš videla golu.

Nedugo zatim Rudićeva se upustila u verbalni sukob s Majom Kovačević iz Hrvatske, optuživši je da je psihički obolela.

- Idi, leči se, leči se, jer si psihički nestabilna osoba - rekla joj je ona.

Kovačevićeva joj nije ostala dužna.

- Znaš kako ćeš mi lizati pi*ku - vikala je besno Hrvatica.

Opustila se

Simulira seks s Ivanom

Ivani se kasnije raspoloženje popravilo, pa je počela da se zabavlja s takmičarima. Umesto svađa i prepirki, Rudićeva je počela da simulira seks, a za to joj je poslužio Ivan Nešković. Koliko im je bilo uzbudljivo i zanimljivo, moglo se videti i po tome da je Ivana u jednom trenutku počela da dahće, što je takmičarima izazvalo smeh.

Dopada im se

Oduševljeni izgledom „Bara“

Takmičari su na početku imali prilike da vide stan i da se upoznaju s prostorom u kom će boraviti naredna tri meseca, ali i lokal u Vlajkovićevoj 8, gde će biti njihov bar, u koji su svi pozvani. Oni su se oduševili viđenim, a posebno im se svideo toalet u stanu.

- Vau, vidite toalet! Toalet je drama - rekla je jedna od učesnica.

Kurir.rs/ Aleksandar Panić

Bonus video:

01:18

Nemoj da mi se ulećeš u facu! Jel treba da te prebijem?! Brutalna svađa Ivane i Maje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track