ONA JE VEĆ NAJOMRAŽENIJA?! Ivana pljunula Kristinu, pa se pravdala! Pravi HAOS u Baru dok drugi rade (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

skandal

ONA JE VEĆ NAJOMRAŽENIJA?! Ivana pljunula Kristinu, pa se pravdala! Pravi HAOS u Baru dok drugi rade (VIDEO)

Bar -

Ivana Vranić Rudić, jedna od najnervoznijih takmičarki Bara, posle brutalne svađe, sad je pljunula cimerku Kristinu.

Oko njih dve su se okupili ostali takmičari kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Pale su teške psovke, a sve to možete ispratiti večeras od 20.45 na Kurir televizuji.

Takmičari će svoje nedeljne zadatke dobijati od bar menadžera Nenada, ali moraće sami da se organizuju ko će biti vođa te nedelje, kao i ko će koju smenu raditi.

Svake nedelje po jedan takmičar će napuštati rijaliti. Sudbinu će međusobno odlučivati tako što će imati mogućnost da glasaju za "omiljenog" i "neomiljenog".

Omiljeni ima mogućnost da izabere ko će od takmičara te nedelje napustiti takmičenje, dok je neomiljeni direktno nominovan za izbacivanje.

Pljuvanje
foto: Pritnscreen

Publika će svojim glasovima odlučivati ko ispada iz takmičenja ali to nije sve. Publika će imati još jednu mogućnost, a to je da svom favoritu obezbedi imunitet, tako što će te nedelje glasati za njega.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

kurir.rs

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track