GLASAJTE! PRVI ZADATAK U BARU: Vi možete da ućutkate jednog od takmičara rijalitija na 24 časa na ovaj NAČIN! (ANKETA)
Foto: Kurir

IZABERITE

GLASAJTE! PRVI ZADATAK U BARU: Vi možete da ućutkate jednog od takmičara rijalitija na 24 časa na ovaj NAČIN! (ANKETA)

Bar -

Rijaliti "Bar" na Kurir televiziji je počeo i u naredna tri meseca publika će gledati takmičare u borbi za 30.000 evra. Trudom, radom i učenjem, samo najbolji će uspeti da ostvari svoje snove, a do tada, u poslove i zadatke ćete im se mešati i vi.

Takmičari će danas dobiti novi zadatak, ali i publika svoj. Nakon burnog početka rijalitija, gledaoci će dobiti priliku da na 24 sata "ućutkaju" jednog od učesnika.

Pitanje je: Ko je po vama do sada najveća pričalica? Vreme je da takmičari prionu na posao u Baru, a vi da glasate! Onaj ko bude imao najviše glasova, mora da ćuti 24 časa, a voditeljka Jelena će im sutra saopštiti rezultate.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

00:06

Greškom sam je pljunula: Ivana izazvala haos u Baru

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Učesnici rijalitija Bar dobili prve zadatke: Pogledajte ko će biti higijeničarka, a ko vođa tima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track