04:24

ŠTO PRIČAŠ OBEZBEĐENJU DA D*KAM NA TVOJE S*SE?! Barovac nikad niže udario na bajkerku NE SPOMINJI MOJE DETE, ZGAZIĆU TE!

OD LJUBAVI DO MRŽNJE

ŠTO PRIČAŠ OBEZBEĐENJU DA GA BACAM NA TVOJE S*SE?! Barovac nikad niže udario na bajkerku NE SPOMINJI MOJE DETE, ZGAZIĆU TE!

Bar -

Kada su se barovci vratili u stan u sobi su se zatekli ženskaroš Ivan Nešković i bajkerka Ivana Vranić. Usledila je rasprava oko toga zaslužuje da ispadne.

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE

- Dao sam ti još dve nedelje, nećes verovatno ispasti ovu al ćes svake nedelje biti nominovana. Ne možes ti protiv 15 ljudi - kaže ženskaroš.

BAR
foto: Kurir Televizija

- Ja imam prave ljude oko sebe, pi*ke jedne obične - odgovara bajkerka.

Bajkerka je zatim napala i misicu Sofiju Unu zato što joj je dala glas za ispadanje našta ova nije imala komentara. Zatim je usledila goruća svađa između ženskaroša i bajkerke.

- Ja sam te malo digla i saću da te gazim - kaže bajkerka.

BAR
foto: Kurir Televizija

- Pa što pričaš obezbeđenju da drkam na tvoje sise - na to dodaje ženskaroš, našta mu ona odgovara da to nije istina.

Zatim je usledila žestoka svađa oko dece.

- Nemoj da mi spominješ dete, gađaću te u glavu - kaže bajkerka.

- Nemoj ni ti onda da ga spominješ - prodrao se ženskaroš i dodao - možes da mi popušiš ku*ac.

BAR
foto: Kurir Televizija

Tu su već ostali učesnici krenuli da smiruju ženskaroša, ali nije bilo dovoljno pa su ga izveli na terasu. Gde je on tamo nešto i polomio.

- Obezbeđenje, obezbeđenje - uzviknula je tada bajkerka.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

26:54

BAR - Pregled dana- 2. deo 21.12.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track