VEČERAS IMA DA GORI VLAJKOVIĆEVA 8! Milica Todorović ulazi u BAR, a vi samo treba da uradite JEDNU STVAR! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Kurir

petak je spreman

VEČERAS IMA DA GORI VLAJKOVIĆEVA 8! Milica Todorović ulazi u BAR, a vi samo treba da uradite JEDNU STVAR! (FOTO)

Bar -

Rijaliti Bar večeras, u petak, 24. decembra, kreće sa prvom žurkom, a gost će biti zanosna Milica Todorović, koja će atmosferu dovesti do usijanja.

Čim su učesnici rijalitija saznali ko im dolazi odmah su krenuli sa pripremama, a zapevali su Miličin hit "Tri čaše", i prokomentarisale da je ona jedna od najboljih riba na estradi.

Budući da je rijaliti Bar pravi rijaliti i da svi koji žele da učestvuju mogu da svate u Vlajkovićevu 8, u centru Beograda, a ako želite da dođete na otvarajuću žurku, trebalo bi da na vreme rezervišete svoje mesto.

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.”

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

BAR
foto: Kurir televizija

kurir.rs

Bonus video:

25:51

BAR - Pregled dana - 2. deo 23.12.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track