07:56

Očekuje vas ludilo! Milan Gajić voditelj dve emisije o rijalitiju Bar!

NOVE EMISIJE

ČUDA SU MOGUĆA! KO BI REKAO DA ĆE RIJALITI DA MI POMOGNE U ŽIVOTU?! Novinar Ivan Gajić dobija poseban zadatak LUDILO KREĆE!

Bar -

Od 3. januara na Kurir televiziji u specijalnim emisijama "Jutro posle" i "Puls Bara" gledaoci će moći da saznaju sve detalje iz prethodnog dana u Baru, kao i da čuju šta o našim učesnicima misle rođaci, astrolozi i numerolozi...

Novu emisiju vodiće novinar Ivan Gajić.

- Sve rijaliti formate koji postoje kod nas sam pratio. Jedino onaj koji se fizički odigravao, prko, ne znam gde, njega nisam pratio. Samo sam objektivan, nisam strog. Ko bi rekao da će rijaliti da mi pomogne u životu? Čuda su moguća - kaže za Kurir televiziju Ivan Gajić, novinar.

bar
foto: Kurir televizija

- Svi očekujemo da se desi nešto novo. Ne mora sve da se svede na svađe, tuče i nasilje. Verujem da ću u ove dve emisije da dočaram sve. Prva je Jutro posle od 10h, i naslanja se na Jutarnji program. Druga emisija ide posle emisije Puls Srbije, i zvaće se Puls Bara - kaže Ivan Gajić.

Podsetimo, pregled najvažnijih dešavanja u Baru možete da gledate radnim danima u 20.45h, kao i vikendom od 20h.

bar
foto: Kurir televizija

Rijaliti Bar na Kurir televiziji izazvao je veliku pažnju gledalaca, a od početka emitovanja 21. decembra dogodile su se i prve svađe, neslaganja, ali i simpatije.

bar
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

25:51

BAR - Pregled dana - 2. deo 23.12.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track