PREVRŠILA SVAKU MERU: Ivana se zaletela na Maju i napravila PREKRŠAJ NEOČEKIVANO (FOTO)
Foto: Printscreen

prešla granicu

PREVRŠILA SVAKU MERU: Ivana se zaletela na Maju i napravila PREKRŠAJ NEOČEKIVANO (FOTO)

Bar -

Najkontroverznija učesnica rijalitija "Bar" Ivana Vranić Rudić, važi za jednu od onih koja "nema dlake na jeziku" i spremna je da odgovori svakom kada joj nešto ne odgovara. Ipak, sada je otišla korak dalje kada je nasrnula na drugu učesnicu - Maju Kovačević!

Ivana Vranić Rudić, Rijaliti Bar
foto: Printscreen

Ivana je cimerku tako jako gurnula da je ova gotovo pala, ali su je srećom pridržali ostali barovci i sprečili sukob većih razmera.

Ivana Vranić Rudić, Maja Kovačević, Rijaliti Bar
foto: Printscreen

Inače, nasilje je strogo zabranjeno u rijalitiju Bar, pa sada čekamo šta će se dalje dešavati i na koji način će Rudićeva biti sankcionisana.

Ivana Vranić Rudić, Maja Kovačević, Rijaliti Bar
foto: Printscreen

Poznato je da je Ivana imala probleme i sa drugim takmičarima, a iako je obećala da će se smiriti, to ipak nije uradila.

"BAR" je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim ucčsnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici rijalitija "Bar" će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave "Bar" na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od "Bara" naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bar, Rijaliti Bar
foto: Kurir TV

Kurir.rs

Bonus video:

01:32

Cimerka udarila na rijaliti kolegu! Otkrila da je striper, pa ga optužila da pruža s*ks usluge, on poručio: Spreman sam za akciju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track