00:29

Učesnica rijalitija BAR plače kao KIŠA, ne sme da progovori ni REČ!

U ČUDU

SANJA I LUKA ŠOKIRANI: Ušli u lokal na minut, nepoznati muškarac im UKRAO merdevine i pobegao! (VIDEO)

Bar -

Učesnici rijalitija "Bar" uveliko rade na pripremanju lokala za večerašnju žurku na kojoj će pevati Milica Todorović. Ipak, tokom prepodneva su doživeli neprijatnost kada su im ukradene merdevine, koje su stajale ispred bara.

Rijaliti Bar, Milica Todorović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Kurir TV

Naime, ovonedeljni vođa Luka Pavlović i cimerka Sanja Jakšić od ranog jutra su sređivali i čistili deo ispred lokala, a kada su samo na minut ušli u bar, nepoznati muškarac im je ukrao merdevine!

Rijaliti Bar, Luka Pavlović, Sanja Jakšić
foto: Printscreen Youtube Rijaliti Bar

Kada su to videli, Sanja i Luka su se šokirali.

Rijaliti Bar, Luka Pavlović, Sanja Jakšić
foto: Printscreen Youtube Rijaliti Bar

- Ne mogu da verujem kakvih ljudi ima! Celo jutro smo čitili prozore, pogledaj kako je sve perfektno... I stignemo do pola i neko nam ukrade merdevine - govorio je Luka, dok je Sanja u neverici ponavljala isto što i on.

- Nema nas 30 sekundi i dogodi se ovo... - komentarisala je u neverici ona, pitajući se kako će nastaviti da sređuju spoljni deo lokala.

Rijaliti Bar večeras, u petak, 24. decembra, kreće sa prvom žurkom, a gost će biti Milica Todorović, koja će atmosferu dovesti do usijanja.

Čim su učesnici rijalitija saznali ko im dolazi, odmah su krenuli sa pripremama, a zapevali su Miličin hit "Tri čaše", i prokomentarisali da je ona jedna od najboljih riba na estradi.

Bar, Rijaliti Bar, Učesnici
foto: Kurir TV

"BAR" je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim ucčsnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici rijalitija "Bar" će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave "Bar" na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od "Bara" naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernove, BeotelNeta, Orion telekoma, Pošta NET i Sat-trakta na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Rijaltii Bar, Milica Todorović, Bar
foto: Zorana Jevtić, Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:32

Cimerka udarila na rijaliti kolegu! Otkrila da je striper, pa ga optužila da pruža s*ks usluge, on poručio: Spreman sam za akciju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track