DOK NJIH TROJE RADE U BARU, OSTALI PRAVE TAKTIKU! Barovci u stanu ne slute KOLIKO POSLA imaju njihovi cimeri!
Foto: Kurir televizija

podelili se

DOK NJIH TROJE RADE U BARU, OSTALI PRAVE TAKTIKU! Barovci u stanu ne slute KOLIKO POSLA imaju njihovi cimeri!

Bar -

Učesnici rijalitija noćas su se podelili u dve grupe.

Dok su Marko Tošić, Dejana deletić i Sven Vadlja radili i opsluživali goste u baru, ostali su u stanu pravili planove kako da podignu svoj posao.

- Mi smo se rešili smeća, a ljudi su tek krenuli da nas gledaju, i uskoro će krenuti da dolaze na kafu kod nas - kaže Maja.

Barovci u stanu pokušavaju da naprave strategiju za dalje funkcionisanje bara, dok troje njih opslužuje i zabavlja goste koji su nagrnuli u bar.

1 / 10 Foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8.

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.”

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:27

Svratite na kafu u Bar! Ovo su termini kada možete da svratite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track