ISKUSAN RIJALITI POBEDNIK STIŽE U BAR: On će SVIMA pomrsiti konce! Došao je da bude VOĐA!
Foto: Stefan Stojanović Mondo, Printscreen/Instagram

SPREMAN

ISKUSAN RIJALITI POBEDNIK STIŽE U BAR: On će SVIMA pomrsiti konce! Došao je da bude VOĐA!

Bar -

Iako je prošlo tek nedelju dana od početka emitovanja, u rijalitiju "Bar" već je postalo burno. Produkcija dosad neviđenog šoua na našim prostorima pripremila je iznenađenje, kako za učesnike, tako i za gledaoce.

RIJALITI BAR
foto: KURIR TV

Kao što je već najavljeno, u "Bar" večeras ulazi nova učesnica, atraktivna devojka, koja će zasigurno pomrsiti konce mnogim koleginicama i kolegama! Pored ovog , sprema se još jedno veliko iznenađenje! Osim lepe, mlade dame poznate u regionu, u "Bar" ulazi i jedan muškarac!

U pitanju je mladić od 23 godine i živi u jednoj od naših komšijskih zemalja. Već se oprobao u nekim rijaliti programima, kada je odneo pobedu i glavnu nagradu!

Rijaliti Bar
foto: Nemanja Nikolić

Sebe opisuje kao dinamičnog, brzopletog i ćudljivog, a ne libi se da se suprotstavi svakome ko mu stane na žulj. Takođe, obožava da je vođa, a ne libi se da se bori i izbacuje ostale takmičare, posebno najveće konkurente. O kome je reč obavezno pogledajte u 20.45 na Kurir televiziji.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Oni imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARA naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Rijaliti Bar
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

Svratite na kafu u Bar! Ovo su termini kada možete da svratite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track