PRVO IZBACIVANJE IZ BARA POČINJE - PREBACITE ODMAH NA KURIR TV! 2 nominovana, jedan ZAUVEK NAPUŠTA rijaliti! GLEDAJTE UŽIVO
Foto: Kurir televizija

otkaz

PRVO IZBACIVANJE IZ BARA POČINJE - PREBACITE ODMAH NA KURIR TV! 2 nominovana, jedan ZAUVEK NAPUŠTA rijaliti! GLEDAJTE UŽIVO

Bar -

Počinje prvo izbacivanje iz rijalitija "Bar"na Kurir televiziji.

Petnaestoro takmičara bori se za prestižnu nagradu od čak 30.000 evra, a već prve nedelje iz rijalitija je ispala Ivana Rudić.

Publika je za omiljenu osobu izabrala Kristinu Stanković, dok su barovci nominovali Milicu Radovanović za izbacivanje.

Dejana Deletić izabrana je za omiljenu osobu, tako da je na njoj večeras da izabere drugog nominovanog, a glasovi publike presudiće ko ostaje u rijalitiju.

Pored Kristine i Luka Pavlović ima imunitet, jer je izabran za vođu "Bara".

GLEDAJTE OVDE UŽIVO RIJALITI BAR

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvorena, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Kurir.rs

Bonus video:

10:35

Izbačena Milica otkrila šta se sve dešava iza kamera: MISLI ĆE POBEDITI ONA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track