03:00

Vesna Rivas o psihološkoj torturi, lažima i prevari u rijalitijima

SVE TAJNE RIJALITIJA

PRAVA ISTINA O ŽIVOTU U RIJALITIJU! Vesna Rivas o psihološkoj torturi, lažima, prevari.. GLEDAOCI PREFERIRAJU ODNOSE MLADIH PAROVA

Bar -

Gošće večerašnjeg Kontrashow bile su bivša rijaliti učesnica Bara Milica Radovanović i Vesna Rivas!

PRATITE UŽIVO KONTRASHOW NA OVOM LINKU!

Podsetimo, Milica je sinoć napustila Bar jer je imala najmanje glasova publike.

Kontrabar
foto: Kurir televizija

Nekadašnja iskusna rijaliti učesnica Vesna Rivas otkrila je kako je to živeti pred kamerama 24/7.

- Milica je sjajna, žao mi je samo što još uvek nije vreme da se u rijalitiju napravi ekipa gde će biti fini i smerni ljudi. Jako je teško biti master mind u rijalitiju jer to je vrlo sociološka i psihološka priča. To su naši životi snimljeni iz svih mogućih uglova. U spoljnom svetu možemo da idemo na ignore, ali tamo ne. U rijalitiju kada vas zatvore, nema laži i nema prevare. Živite sa ljudima koji su vam nametnuti - ispričala je Rivas pa potom i dodala da gledaoci pre preferiraju da gledaju ljubavni odnos između mladih ljudi.

Kontrabar
foto: Kurir televizija

Vesna se potom osvrnula i na Milicu.

- Milica je 731 rodni kod, a dvojka joj je lični broj. Dvojke su dobre, porodične i društvene. One nisu ekstremne i nisu za tu gladijatorsku borbu koja je rijaliti. To je borba vukova. Ksenija je prva od onih koja je grizla u rijalitiju, ona je dobar lik za Bar - rekla je Vesna.

Milica kaže da je očekivala da će napustiti rijaliti.

- Znala sam da ću ja da ispadnem jer je Sofija Una bila u vezi u tom momentu, ona je bila šoumen tih dana a ja sam gledaocima bila dosadna. Možda je Sofija igrala igru kako bi ostala. Ja sam bila mirna i ćutljiva - rekla je Milica.

Kontrabar
foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track