JOŠ JEDAN UČESNIK BARA DISKVALIFIKOVAN! Voditeljka saopštila ŠOKANTNE vesti! Ko je izbačen iz takmičenja?!
Foto: Printscreen/Rijaliti Bar

OTKAZ

JOŠ JEDAN UČESNIK BARA DISKVALIFIKOVAN! Voditeljka saopštila ŠOKANTNE vesti! Ko je izbačen iz takmičenja?!

Bar -

U rijaliti "Baru" situacija je sve zategnutija, a oni najslabiji polako gube kontrolu i rade stvari koje produkcija nikako ne toleriše! Upravo zato je jedan od barovaca juče diskvalifikovan i ide kući!

rijaliti Bar, Jelena Nikolić, Kontrakulturna
foto: Printscreen

U najavi za večerašnju epizodu, koja se emituje na Kurir televiziji u 22.45, voditeljka Jelena Nikolić došla je u stan učesnika i saopštila neprijatne vesti.

rijaliti Bar, Jelena Nikolić, Kontrakulturna
foto: Printscreen

- Kao što sam vam više puta rekla, agresivno i bahato ponašanje nije dozvoljeno i ne tolerišemo ga. Zato si upravo diskvalifikovana. Da se spakuješ i to je to! - rekla je Jelena jednom od takmičara.

rijaliti Bar, Ksenija Kranjec, Sofija Una Manić, Slobodan Romić
foto: Printscreen

Svi barovci bili su šokirani i gledali su se međusobno, a ko je to diskvalifikovan iz daljeg takmičenja, saznaćete u večerašnjem pregledu dana.

rijaliti Bar, Sanja Jakšić, Damir Tepavac
foto: Printscreen

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

rijaliti Bar
foto: Printscreen/Rijaliti Bar

Kurir.rs

Bonus video:

28:01

OBEZBEĐENJE DOLETELO! Žestoka svađa Ksenije i Maje! Poleteli stolovi (EP 21 DEO DEO2)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track