03:56

Haos u Baru! Damir i Ksenija zamenili uloge

Smeh do suza

URNEBESNE SITUACIJE U BARU! Ksenija i Damir zamenili uloge, njega bole jajnici, ona pokušavajući da glumi muškarca lomi po kafiću

Bar -

Pravi urnebes nastao je u Baru kada je došlo do toga da jedan muškarac bude u ulozi jedne ženi i obratno, da jedna žena bude u ulozi jedne žene.

A te uloge su dobili Damir i Ksenija.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Samo preko Ksenijetražim popularnost - rekla je Ksenija u ulozi Damira.-

A onda je nastupio Damir.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Bole me jajnici ceo dan. Kući ustajem u 15h, nahranim cuko - rekao je Damir u ulozi Ksenije.

Nema sumnje da su se oboje snašli fenomenalno.

Bar
foto: Kurir Televizija

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Bar
foto: Kurir Televizija

Još je neizvesno ko će dobiti otkaz u Baru, a tenzija je dostigla vrhunac.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

24:02

BAR 21.01.2022. PREGLED DANA 1. DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track