07:01

Za Laru je takmičenje u Baru završeno! Voditeljka saopštila loše vesti

Jezivo!

LARA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Voditeljka barovcima saopštila LOŠE VESTI Pala i završila u bolnici nakon svega ZA NJU JE KRAJ U BARU!

Bar -

Nažalost, takmičenje u Baru je za Laru završeno.

Voditeljka je ušla u Bar i saopštila Barovcima, ne tako dobre vesti.

Bar
foto: Kurir televizija

- Nažalost, Lara je pala i završila je u bolnici, a zbog neuspeha da zadatak izvrši do kraja doživela je nervni slom. Bar nije za slabe - rekla je voditeljka Bara Jelena Nikolić.

Takođe, Lara više neće nastaviti takmičenje.

Takmičari su morali ponovo da glasaju. Ksenija je ostala omiljena. Aleksa ima imunitet. Za vođe nije moguće bilo glasati. Sven i Darko Vadlja se takmiče kao jedan takmičar, i od juče su ravnopravni članovi i takmičari Bara, a ukoliko neko glasa za jednog glasa za oba.

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Još je neizvesno ko će dobiti otkaz u Baru, a tenzija je dostigla vrhunac.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Bar momak za primer! Aleksa pokazao koliko poštuje Dejanu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track