04:00

IZVINI MAMA ZBOG S*KSA PRED KAMERAMA Dejana priznala VRELU AKCIJU sa Davorom

ZATRESLI KREVET

NA IVICI SKANDALA! IZVINI MAMA ZBOG S*KSA PRED KAMERAMA Dejana priznala VRELU AKCIJU sa Davorom ISPLIVAO ŠOK VIDEO

Bar -

Damir Tepavac juče je dobio otkaz iz rijalitija Bar, a danas je kao gost "Pulsa Bara" pretresao svoje bivše cimere.

Kako je priznao, telefon mu se usijao, a najviše mu pišu Slovenci zbog odnosa sa Ksenijom Kranjec.

- Slovenci mi pišu najviše. Moram da idem na Google translate da vidim šta mi pišu. Idem prvo da pokupim od života ono što nisam u*rao da vratim. Idem kući, imam nekog psa kog sam udomio, da vidim da li mi je mačka živa, pa onda Azija. Vijetnam mi je prva stanica, ono, gaće i papuče do kraja života - otkrio je Damir.

Bar, seks
foto: Kurir televizija

On je izdvojio da je Ksenija Kranjec njegov favorit za izbacivanje.

- Sa Davorom sam se pozdravio, ne sećam se da li sam se pozdravio sa Darkom, a nije mi ni važno - kaže Damir, koji navodi da je atmosfera najbolja u Baru uveče kada se ljudi napiju.

Dejana Deletić priključila se "Pulsu Bara" i dodala da nije očekivala da će baš Damir izaći.

- Mislila sam da će to biti Sven ili Sanja. Sanja se baš loše pokazala ovih dana, a Sven menja mišljenje iz minuta u minut da li hoće kući ili ne - kaže Dejana.

- Davor se tu noć napio i uleteo mi u krevet sa pričom - nemoj da se smuvaš sa malim. Onda me je lizao, a ja sam mu pričala da to ne radi - rekla je Dejana, koja je na kraju priznala da je između nje i Davora pod jorganom bilo nešto više.

Bar, seks
foto: Kurir televizija

Iako je u početku negirala da je bilo nešto više među njima, na kraju je ipak priznala:

- Izvini mama za suze tvoje sve - rekla je Dejana aludirajući na seksi ispod jorgana, koja nije krila da je i dalje zaljubljena u menadžera Nenada Marinkovića.

- Moje srce kuca samo za njega, a ovo je više kao neka pomoć prijatelja- našalila se na svoj račun.

Kako je već evidentno da se učesnici Kristini Stanković Davor sviđa, nakon ovog priznanja Dejaninog očekuje se da će nastati haos u kući.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:15

KRADETE OD KUĆE KOJA VAS HRANI, SRAM VAS BILO! Bar menadžer održao lekciju takmičarima, žestoka ih kazna čeka: Ješćete HLEB I SO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track