LJUBAVNI ŠOU U BARU: Sanja navalila na devojku, Aleksa pijan ljubio gošću, pa posle plakao! HIT PAPARACO
Foto: Kurir

LUDA ŽURKA

LJUBAVNI ŠOU U BARU: Sanja navalila na devojku, Aleksa pijan ljubio gošću, pa posle plakao! HIT PAPARACO

Bar -

Sanja Jakšić do ušiju je zaljubljena u svoju devojku, koja je već nekoliko puta dolazila kod nje u "Bar", kako bi se videle i razmenjivale nežnosti.

Rijaliti bar
foto: Kurir

Tako je na jednoj od žurki u popularnom lokalu u centru grada, kada je muziku puštao di-džej, ionako uzavrelu atmosferu dodatno podgrejala i Sanja, koja je snimljena kako se ljubi s jednom plavušom.

Po načinu komunikacije između njih dve moglo se videti da su već duže vreme u intimnom odnosu, ali i da Jakšićkinoj devojci ne odgovara baš sve što vidi u rijalitiju.

Rijaliti bar
foto: Kurir

- Jako mi je krivo što nismo stalno zajedno, teško mi pada ova razdvojenost - rekla je Sanja, dok je plavuša obećala da će je gledati u rijalitiju sutra.

- Tebi je bar lakše, ti mene možeš da vidiš, a ja tebe ne - rekla joj je Sanja, dok je plavuša dodala da joj se ne dopada sve što vidi na kamerama.

Rijaliti bar
foto: Kurir

I dok je Sanja uživala sa svojom devojkom, na jednoj od narednih zabava Aleksa Barudanov je pokazao svoje zavodničke moći. I to po ko zna koji put.

Njega ni to što je priznao da je zaljubljen u Dejanu Deletić, koja za sada s njim želi samo prijateljski odnos, nije sprečilo da se ljubi s drugom devojkom.

On je navalio na jednu od gošći, koja je njegove poljupce prihvatila, ali se posle pokajao i zaplakao. Shvatio je da mu taj postupak otežava osvajanje cimerke. Ipak, kajanje ga nije dugo držalo, pa je ubrzo pod dejstvom alkohola nastavio po starom - da se ljubi s gošćama.

Rijaliti bar
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

27:37

BAR PREGLED DANA 18.02.2022. 2.DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track