NEOČEKIVANO, RIJALITI UČESNICI ZANEMELI OD ŠOKA: Ovaj takmičar ZAUVEK napustio BAR i ostao bez nagrade od 28.000 evra!
Foto: Kurir

BAR UŽIVO

NEOČEKIVANO, RIJALITI UČESNICI ZANEMELI OD ŠOKA: Ovaj takmičar ZAUVEK napustio BAR i ostao bez nagrade od 28.000 evra!

Bar -

U rijaliti šou programu Bar u toku je izbacicvanje. Nominovani učesnici za ovu nedelju su Aleksa Barudanov, Ivan Nešković i Davor Darmanović.

- Aleksa je preživeo, on ostaje i dalje. Davor ostaje, a ispada Ivan Nešković - saopštila je glasove publike Kontrakulturna.

- Pozdrav sa Bora Bore od Ksenije, sve jedva čeka da vas vidi van Bara. Davor je doprineo Baru, Aleksa je zanimljiv, ne znam, žao mi je da ispadne Ivan, iako on želi da izađe - rekao je Panić, Kurir Stars.

Aleksandar Panić
foto: Kurir

- Davor je dobar barmen. Aleksa je zavodljiv, ljubi se sa svima. Zaposlio bih ih sve u svom lokalu. Bio sam objektivan, svi su mi dragi, čak i Aleksa koji mi je preoteo devojku, svaka čast. Biće mi krivo ko god da napusti takmičenje - rekao je Bar menadžer Nenad Mirković.

Bar
foto: Kurir

- Kristina je izglasana za najlukaviju osobu - saopštio je Ivan Gajić.

- Aleksa je dao najmanje rijalitiju, preostali su dali više - rekao je Ivan Gajić, Puls Bara.

- Davor je kod nas bio zastupljen, čitaoce je šokirala Kristinina reakcija, bilo je bizarno. Mnogi su joj zamerili što je radila - rekao je Panić, Kurir Stars.

Aleksandar Panić
foto: Kurir

- Ivan i Ksenija su bili intrigantni, Ivan je bio akter, bio je tu duži period, Aleksa je bio zanimljiv, Davor s turbulencijama - rekla je Bojovićeva, Mondo.

- Podjednako intrigiraju javnost, Aleksa, ljubljenje, Davor njegovo flertovanje, Ivan je imao svađe, suze, seks, valjda ljubav. Sve bih ih zadržao - rekao je Stanušić, Espreso.

Bar
foto: Kurir

- Kad sam bio pijan, rekao sam da neću kući. Sutradan sam hteo da idem, sad bih da idem kući - rekao je Ivan.

Bar
foto: Kurir

- Verujem u sve što Davor kaže. Ne mogu da budem razočarana u što kaže, u njega sam se razočarala. Nikad se nismo ljubili - odgovorila je Kristina.

Bar
foto: Kurir

- Zabavio sam se dok sam gledao profil. Dopadam se sebi. Ne znam koliko sam žena pipnuo u Baru. Ložio sam se na Sofiju, sa Kristinom si bio iskren, sviđa mi se da je imam kao prijatelja - rekao je Davor.

Bar
foto: Kurir

- Demantovao bih priču da sam se ljubio sa Sofijom. Pošto ne želim da budem glup, neću da demantujem tu priču. Od 1 do 10, Sofija mi se dopada 12, a Dejana 12.5 - rekao je Aleksa.

- Nismo se ljubili, rekli bi istinu - rekla je Sofija.

Bar
foto: Kurir

- Dejana i Kristina, da li lobirate da se ne glasa za Davora - pitala je Katarina Bojović učesnice Bara.

Bar
foto: Kurir

- Sačuvajte svu trajicu - rekle su Dejana i Kristina.

Bar
foto: Kurir

Lazar Stanušić raskrinkao je vezu Sofije Une Manić i Alekse Barudanova, tvrdeći da vode razgovore bez bubica, i da planiraju vezu.

- Da li se venčavaš sa Darkom ili sa Aleksom. Pokušala si jednom, pa drugom da uđeš u krevet? - pitao je Aleksandar Panić Maju Kovačević.

Bar
foto: Kurir

- Sama sa sobom, nije moguće - rekla je Maja.

- Kako tumačiš svoju fotku sa vibratorom na Svenovom profilu? - rekao je Panić.

- Nemam blage veze - rekla je Maja.

Lazar Stanušić, Espreso, Katarina Bojović, Mondo, Ivan Gajić, Puls Bara, i Aleksandar Panić, Kurir Stars - predstavljaju sedmu silu.

Bar
foto: Kurir

- Rekla sam već, kad izađe Maja, videće šta treba. Bitni smo mi jer smo u rijalitiju, nije samo bila Maja, ona nije ugrožena, nego onaj što je radio što je radio - rekla je Sofija Una o Majinim prozivkama u vezi sa bivšim učesnikom Bara, Lukom.

- Meni odjednom govore Sofija Una je poslala tvoj skrinšot, mene i Luke gde smo mi u prijateljskom odnosu, njegovoj devojci. Meni govore da je skrinšot poslala Lukinoj curi - otkrila je Maja Kovačević i započela dramu.

Bar
foto: Kurir

- Svi su zasluženo nominovani - rekla je o svojim kolegama Sanja Jakšić.

Jelena Nikolić
foto: Kurir

PRATITE BAR UŽIVO KLIKOM OVDE

Voditeljka Jelena Nikolić Kontrakulturna otvorila je veče i predstavila nominovane.

Jelena Nikolić
foto: Kurir

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

27:20

BAR PREGLED DANA 27.02.2022. - 2. DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track