UBISTVO SRBINA NA MALTI: Otišao da zaradi za decu, a sad ga vraćaju mrtvog!

Pozadina zločina

UBISTVO SRBINA NA MALTI: Otišao da zaradi za decu, a sad ga vraćaju mrtvog!

Crna Hronika -
Tuga: Dragoljub Krstić (27) iz Kaluđerice, koga je u utorak ubio bugarski državljanin, iza sebe ostavio troje maloletne dece

BEOGRAD - Tuga!- U šoku smo! Ne znamo šta se tačno desilo i kako je naš Dragoljub nastradao. Otišao je na Maltu da bi zaradio koji dinar i prehranio troje maloletne dece, a sad nam se vraća u kovčegu. Za nas utehe nema...Ovo je juče za Kurir rekla rođaka Dragoljuba Krstića (27) iz Kaluđerice, koji je ubijen u noći između ponedeljka i utorka, dva sata posle ponoći, u mestu Kavra u Zalivu Svetog Pavla na Malti. Radio kao keramičarZbog ubistva Beograđanina uhapšen je Emil Atanasov (28), državljanin Bugarske, a pretpostavlja se da je krvavom obračunu prethodila svađa zbog glasne muzike, kao i veća količina popijenog alkohola.- Dragoljub je u oktobru otišao da radi na Malti jer ovde nije mogao da nađe posao. Tamo se zaposlio kao keramičar. Poslednji put žena i deca su ga videli za Božić. Velika tragedija! Ima dve ćerkice od tri i pet godina, i dvogodišnjeg sina. Jadna deca, ostadoše siročići. Ne znam kako će njegova supruga i roditelji preživeti ovu muku - priča potresena komšinica.Kako saznajemo, Krstić je u nedelju uveče u jednom lokalu upoznao Atanasova i dvojicu Makedonaca.- Kad se bar zatvorio, oni su pozvali Dragoljuba da krene s njima do stana i nastave provod uz alkohol. Puštali su glasnu muziku, što je iznerviralo komšije, koje su pozvale vlasnika stana. Kad je vlasnik isključio struju, Bugarin, koji je tu podstanar, napao je Krstića misleći da je on to uradio - kaže izvor Kurira iz istrage.Ubo ga perorezom u srcePomahnitali Bugarin je uzeo perorez i nasrnuo na Dragoljuba.- Beograđanin je pokušao da pobegne i da se spase, ali je iz stana na trećem spratu uspeo da stigne samo do stepenica na prvom spratu, gde ga je Atanasov ubo u srce - kaže naš sagovornik.(E. K.)

Saslušan Emil AtanasovBUGARIN TVRDI DA NIJE KRIVEmil Atanasov je na saslušanju u policiji negirao krivicu.- Nisam kriv, nisam ga ubio - rekao je Atanasov.Kako prenose mediji na Malti, uskoro bi trebalo da budu saslušana i dvojica Makedonaca, svedoci zločina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja