NOVI SAD: Pijani pravili problem u lokalu, pa nasrnuli na policajce!

Žalili se na postupanje radnika MUP

NOVI SAD: Pijani pravili problem u lokalu, pa nasrnuli na policajce!

Crna Hronika -
Izlaskom iz lokala nastavili su da oštećuju opremu bašte lokala, nakon čega su ušli u putničko vozilo i otišli u nepoznatom pravcu, ali ih je policija pronašla pa su krenuli prema patroli i napali ih zbog čega su upotrebljeni pendreci, a dva policajca tom prilikom povređena

NOVI SAD - Četvorica Novosađana M.P. (20), M.V. (23), D.O. (33) i G.F. (33), pod dejstvom alkohola, nasilnički ponašali, 22. juna, oko 23,40 časova, u jednom čenejskom lokalu, gde su bez ikakvog povoda isprevrtali stolove i stolice, lomeći pritom inventar lokala i ne dozvoljavajući ulazak drugih lica u objekat preteći im batinama.

Izlaskom iz lokala nastavili su da oštećuju opremu bašte lokala, nakon čega su ušli u putničko vozilo i otišli u nepoznatom pravcu.

Brzom akcijom policijskih službenika, četvorica osumnjičenih izgrednika su pronađena u ugostiteljskom objektu "Siki" u Novom Sadu.

Kada su ugledali policiju, mladići su krenuli ka policajcima i napali ih, zbog čega su policijski službenici upotrebili sredstva prinude.

Tom prilikom, povređena su dva policijska službenika.

Postupak ocene opravdanosti upotrebe sredstava prinude policijskih službenika je u toku. Protiv lica će biti, po prethodnoj konsultaciji sa nadležnim javnim tužilaštvom, podnete odgovarajuće krivične prijave za nasilničko ponašanje i napad na ovlašćeno službeno lice.

Osumnjičena lica su se pritužila na rad i postupanje policijskih službenika Sektoru unutrašnje kontrole policije, koji postupa po prijavi.

Nakon utvrđivanja svih činjenica u vezi konkretnog događaja, Sektor unutrašnje kontrole policije doneće odluku u skladu sa zakonom i utvrđenim činjeničnim stanjem.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track