Odsekao ženi glavu

Zločin u Futogu

Odsekao ženi glavu

Crna Hronika -
Đuro Ćulibrk posle svađe ubio i obezglavio suprugu Nevenku
NOVI SAD - Masakrirao ženu.
Obezglavljeno telo Nevenke Ćulibrk (63) nađeno je u porodičnoj kući u uliciVasilija Gaćeše 35 u Futogu, gde je par živeo. Policija je kao osumnjičenog za ovo ubistvo uhapsila njenog osam godina starijeg supruga Đuru Ćulibrka. Prema prvim nezvaničnim saznanjima, nesrećnoj ženi glava je odsečena, a telo je bukvalno izmasakrirano nožem.
Nesreći je, kako se sumnja, prethodila svađa supružnika.
- Jeziv vrisak prolomio se ulicom. Istrčao sam i u tom momentu je već bila stigla Hitna pomoć. Njihova unuka je na ulici vrištala na sav glas, nije prestajala, i taj krik nikada neću zaboraviti. Nevenka i Đuro su živeli sa sinom i snajom i dvoje unučadi - kaže za Kurir jedan od komšija.
Inače, za ovu porodicu komšije kažu da je bila uzorna i da ne mogu da poveruju da je Đuro to uradio. Prema njihovim rečima, on je penzioner, žena je radila u jednoj novosadskoj srednjoj školi, a Đuro je bio dobar i miran čovek koga su komšije poštovale.
Iščupao joj i isekao srce
Ovako užasan i monstruozan zločin nisam video u svom životu. Ubica je nesrećnu ženu unakazio i na kraju joj iščupao srce i isekao ga na dva dela, kaže izvor Kurira blizak istrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track