18 ĐAKA U PREŠEVU ZAVRŠILO KOD LEKARA: Učenik aktivirao suzavac u školskom autobusu!
Foto: Wikimedia.org

Optužen za ugrožavanje bezbednosti

18 ĐAKA U PREŠEVU ZAVRŠILO KOD LEKARA: Učenik aktivirao suzavac u školskom autobusu!

Crna Hronika -
Suzavac je aktiviran u autobusu koji je prevozio učenike iz škola u Preševu do svojih kuća Zbog trovanja suzavcom u Domu zdravlja u Preševu zbrinuto je 18 učenika

PREŠEVO - Maloletnik D.F. (17) učenik Srednje Tehničke škole u Preševu sinoć oko 19.50 časova aktivirao je u školskom autobusu suzavac.

Kako Kurir saznaje suzavac je aktiviran u autobusu prevoznika " Mimoza 93", kojim su se prevozili učenici iz škola u Preševu do svojih kuća.

Zbog trovanja suzavcom u Domu zdravlja u Preševu zbrinuto je 18 učenika, koji su posle ukazane lekarske pomoći pušteni na kućno lečenje.

Policija će protiv učenika D.F. podneti krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti u redovnom postupku.

Direktor Doma zdravlja u Preševu, doktor Mitat Sahiti rekao je da su svi učenici dobro i da su pušteni kućama. Sahiti je dodao da autobus, koji je prevozio decu, saobraća od Preševa do četiri obližnja sela.U vranjskoj policiji je rečeno da je suzavac bacio sedamnaestogodišnjak, takođe srednjoškolac, sa kojim je obavljen razgovor.Protiv njega će, zbog ugrožavanja sigurnosti, biti podneta krivična prijava pred Višim sudom u Vranju.

Meštani svedoče da je zbog ovog incidenta sinoć u Preševu bila prava uzbuna među roditeljima, ali i stanovništvom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track