EPILOG DIVLJE VOŽNJE PO PIROTU: Vozača audija policija smestila na psihijatriju!

Filmska potera po gradu

EPILOG DIVLJE VOŽNJE PO PIROTU: Vozača audija policija smestila na psihijatriju!

Crna Hronika -
Policija je Piroćanca (31) zbog divlje vožnje gradskim ulicama smestila na Psihijatrijsko odeljenje Pirotske bolnice i podnela prekršajnu prijavu zbog serije prekršaja i saobraćajne nesreće kada se zakucoa u vozilo dok je bežao od patrole

PIROT - Pripadnici saobraćajne policije u Pirotu u četvrtak su, na Psihijatrijsko odeljenje ovdašnje bolnice smestili jednog Piroćanca starog 31 godinu, čiji se identitet ne saopštava, zbog niza saobraćajnih prekršaja koje je počinio "audijem 80", za čijim se volanom našao.

Pomenuti vozač, protiv kog je podneta i prekršajna prijava, najpre je u centru grada, u pešačkoj zoni, autom "pokupio" frižidere ispred poslastičarnice "Rekord". Odatle je, kako saopštava policija, otišao ka Opštoj bolnici, gde je "pravio krugove", da bi na raskrsnici ulica Knjaza Miloša i Srpskih vladara udario jedan policijski automobil, pišu Večernje novosti.

Zatim je, nedaleko od vrtića "Lane", svojim automobilom prišao jednom parkiranom i bukvalno ga zakucao.

Zatim je otišao na magistralu i krenuo ka Beloj Palanci. Policija je sve vreme bila za njim, da bi kod mesta Dolac, tačnije kod nadvožnjaka, skrenuo sa suprotnu stranu kolovoza i izazvao sudar sa vozilom iz suprotnog pravca.

Čovek koji je bio za volanom ovog vozila je, usled povreda smešten u pirotsku bolnicu, a vinovnik "filmske" vožnje je konačno uhvaćen.

( Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja