JAGODINA U ŠOKU: Učesnik emisije DNK rukama i nogama na smrt premlatio suprugu (26)
Foto: Printskrin Facebook

Nasilje u porodici

JAGODINA U ŠOKU: Učesnik emisije DNK rukama i nogama na smrt premlatio suprugu (26)

Crna Hronika -
Tragedija se dogodila kada je između supružnika izbila svađa nakon čega je S.K. počeo da bije svoju suprugu i tukao je rukama i nogama dok god ona nije izdahnula

JAGODINA - Jagodinska policija uhapsila je jutros Stevana K. (29) koji je u noći između četvrtka i petka nogama i rukama na smrt pretukao svoju suprugu Žaklinu K. (26) u jagodinskom naselju Tabane.

Nasilnik je uhapšen u svojoj kuć u ulici Petra Kočića i i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Kako Kurir saznaje do tragedije je došlo, kada je između supružnika izbila svađa oko 23 časa nakon koje Stevan K. počeo rukama i nogama da bije svoju suprugu i brutalno je tukao sve dok god ona nije izdahnula. Nerećna žena je torturu preživljavala skoro sat i po vremena dok su njihovo dvoje dece starih tri i godinu dana bili budni u susdnoj sobi.

Smrtonosne povrede razjareni suprug zadao je po glavi i telu nesrećne žene, a ekipa hitne pomoći, kada je stigla oko 00,25 sati mogla je samo da konstatuje smrt nesrećne devojke.

- S.K. (29) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, saopštila je Policijska uprava u Jagodini i dodala da je policija po odobrenju višeg javnog tužioca u Jagodni osumnjičenom odredila meru zadržavanja od 48 sati.

Zanimljivo je i to da je Stevan K. nedavno bio učesnik emisije DNK na TV Pinku kada je tražio da se utvrdi očinstvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track