ZLOČIN POTRESAO BANJALUKU: Zadavio suprugu, pa skočio u Vrbas i udavio se
Foto: Printscreen Yt

Ubistvo i Samoubistvo

ZLOČIN POTRESAO BANJALUKU: Zadavio suprugu, pa skočio u Vrbas i udavio se

Crna Hronika -
Policija je posle identifakcije tela nastradalog muškarca otišla do njegove kuće u naselju Bukvalek gde su pronašli mrtvu njegovu suprugu s vidim povredama po glavi i vratu

BANJALUKA - Operativnoj jedinici Centra javne bezbednosti Banjaluka juče oko 12.20 prijavljeno je da je u koritu reke Vrbas u ulici Manjačkih ustanika u Banjoj Luci, pronađeno beživotno telo.

Ronilački tim Specijalne policije MUP-a RS izvadio je telo na obalu, gde je uviđajem utvrđeno da se radi o osobi inicijala N.D. iz banjalučkog mjesta Bukvalek, kao i da je smrt nastupila utapanjem, bez tragova nasilja.

Takođe, policajci su sinoć oko 19.25 časova, u dvorištu porodične kuće pomenutog N.D. u mestu Bukvalek pronašli beživotno telo njegove supruge S.Š. sa vidnim povredama na vratu i glavi.

Uviđajem je utvrđeno da je smrt nasilnog karaktera, najverovatnije nastupila davljenjem. Zbog postojanja osnova sumnje da je osoba N.D., od 29.8. do 31.8. ubilo svoju suprugu S.Š., nakon čega je počinio samoubistvo utapanjem u reci Vrbas, beživotno telo nastradale S.Š. prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu u Banjoj Luci, gde će obdukcijom biti utvrđen tačan uzrok smrti, piše sarajevski Dnevni Avaz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track