KRVAVI ĐURĐIC U VARVARINU: Muž zaklao ženu na slavi pred njenim bratom i snajom!
Foto: Kurir

Porodična tragedija

KRVAVI ĐURĐIC U VARVARINU: Muž zaklao ženu na slavi pred njenim bratom i snajom!

Crna Hronika -
Nebojša Pavlović (61), koji je godinama maltretirao porodicu, izbo nasmrt suprugu Milicu (60) posle slavskog ručka

VARVARIN - Nebojša Pavlović Buca (61), mesar iz sela Varvarin, nasmrt je juče na porodičnoj slavi Ðurđic izbo svoju suprugu Milicu (60).

Ubistvo se dogodilo oko 15:30 sati ispred Miličinog brata i snaje, koji su došli u goste.

- Ručak je bio pri kraju, Milica se našalila s jednim gostom i krenula da opere sudove. Nebojša je, očito pijan, progunđao i iznenada skočio i pošao za njom. Sledećeg trenutka čuli smo vrisak iz kuhinje i potrčali. Milica se krvavim rukama držala za vrat i zapomagala, a Nebojša je u rukama još imao nož i teturao se pored ulaza - rekao je jedan od gostiju iz Ivanovićevog sokačeta u kojem su živeli Pavlovići.Iskrvarila do bolniceMilica je preminula na putu do ambulante.- Pacijentkinja je kod nas pristigla bez znakova života. Očito da joj je bila presečena karotida i na putu je iskrvarila. Po nalogu sudije, njeno telo je prebačeno u kruševačku bolnicu na obdukciju - rekao je sagovornik Kurira iz Doma zdravlja u Varvarinu.Policija je ubicu zatekla u vidno pijanom stanju.- Kada je priveden da mu se uzme krv za analizu u Domu zdravlja, pitao je:“Kako je žrtva“, pa dodao, „ona je mrtva, a ja ću da umrem u zatvoru“ - ispričao nam je izvor blizak istrazi.Pavlović je, tvrdi njegova ćerka, sve isplanirao. - Otac je to s namerom uradio, prethodno je spakovao stvari za zatvor. Otkad ne govorimo, nikada nije dolazio na slavu, međutim, danas je ušao i pozdravio se sa svim gostima najnormalnije, a potom je ubo majku - rekla je sinoć Olivera Milenović, ćerka ubijene Milice Pavlović.Prema kazivanju komšija, porodicu Pavlović upravo je razorio alkohol. Nebojša je često pio i maltretirao suprugu, koja je i tako bila bolešljiva.- Zbog čestih razmirica intervenisala je policija, a navodno je Nebojša već kažnjavan zbog nasilja u porodici. Zbog loših porodičnih odnosa, čiji je uzrok uglavnom bilo njegovo ponašanje, ćerka i sin napustili su porodični dom. Ćerka se udala i odselila, a sin otišao u Austriju, gde se zaposlio, pa je Milica živela pod terorom pijanog supruga - kažu komšije.Pritvor do 48 satiNebojša Pavlović je bio konobar, ali je radio i kao mesar u obližnjoj kafani.- Buca je bio vičan nožu, koji je često potezao na suprugu. Ona ga je prijavljivala, ali očigledno da je alkohol bio jači od opomena policije i kazni sudija, pa je došlo do tragedije - dodale su komšije okupljene pred kućom Pavlovića.Pavloviću je određen pritvor od 48 časova, a potom će biti priveden nadležnom tužiocu.

OdvojeniŽIVELI U ISTOM DVORIŠTUKomšije su ispričale i da su Milica i Nebojša neko vreme živeli odvojeni.- Ona ga je u nekom trenutku napustila. Međutim, sin joj je sagradio kuću u istom dvorištu, pa se preselila u nju. U poslednje vreme su se bolje slagali, te su odlučili da zajedno proslave slavu - kažu komšije.

ČinjeniceZLOČINI NAD ŽENAMA- 27. septembar 2015. Dragan Stevanović (46) iz Rekovca zaklao suprugu Draganu, pa se obesio- 20. jul 2015. Blagomir Kulize (61) izbo nožem svoju suprugu Milosiju, pa se ubio u kući u Kaluđerici- 4. septembar 2014. Mišo Drašković (72) zaklao bivšu suprugu Roksandu (60) u naselju Marjanovići kod Ivanjice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track