MOBILNI TELEFON ODAO UBICE BOKSERA: Greška napadača okrila da su likvidirali Vuka Jorgačevića!
Foto: Facebook

Tukli ga bejzbolkama

MOBILNI TELEFON ODAO UBICE BOKSERA: Greška napadača okrila da su likvidirali Vuka Jorgačevića!

Crna Hronika -
Broj telefona sa koga su Zoranu stizale pretnje, ponovo je postao dostupan dok je on bio na razgovoru sa inspektorima, koji su munjevito reagovali i pronašli okrivljene za Jorgačevićevo ubistvo

BEOGRAD - D. K., I. M. i D. N. osumnjičeni za ubistvo Vuka Jorgačevića otkriveni su na osnovu broja mobilnog telefona sa kome su pretili njegovom ocu Zoranu. Osim njih, policija je identifikovala i S. K. koji je navodno četvrti napadač.

Broj telefona sa koga su Zoranu stizale pretnje, ponovo je postao dostupan dok je on bio na razgovoru sa inspektorima, koji su munjevito reagovali i pronašli okrivljene za Jorgačevićevo ubistvo.- Meni su te osobe pretile, zapravo, prvo su me zvale da mi kažu da je Vuk likvidiran. Kada sam im rekao da lažu, oni su mi histeričnim tonom rekli da ću i ja proći kao on. Ubrzo me je zvala policija i rekla mi da mi je sin ubijen. Telefonski broj pozvao sam stotinu puta, ali je uvek bio nedostupan. Ipak, kada sam bio u policiji u 29. novembra, telefon mi je dao znak da je taj broj dostupan - ispričao je Zoran Jorgačević za Alo.

- Krenula je akcija i uhapšene su osobe koje su mog sina izbole i pretukle. Njegovo telo je bilo celo izmučeno, to sam svojim očima video kada sam išao da ga identifikujem - rekao je Jorgačević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track