(FOTO) ŠVERC SREDSTVA ZA POTENCIJU: Na Horgošu zaplenjeno 600 kesica gela za muškarce
Foto: Uprava Carine

Državljanin Luksemburga u ilegalnoj akciji

(FOTO) ŠVERC SREDSTVA ZA POTENCIJU: Na Horgošu zaplenjeno 600 kesica gela za muškarce

Crna Hronika -
Carinici su za vikend na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj da iz Srbije bude prokrijumčareno preko 600 kesica gela za potenciju „Kamagra“, saopšitla je Uprava carina.
1 / 3 Foto: Uprava Carine

Službenici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina su za detaljan pregled izdvojili automobil „Audi A8“, luksemburških registarskih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnji državljanin Luksemburga, inače rođeni Podgoričanin, piše u saopštenju.

Iako je tvrdio da sa sobom ne nosi ništa sem ličnih stvari, detaljnom kontrolom automobila, među ličnim stvarima carinici su otkrili i dve kartonske kutije u kojima se nalazio oralni gel za potenciju „Kamagra“.

Foto: Uprava Carina
Foto: Uprava Carina

U jednoj od torbi pronađena je neraspakovana kartonska kutija sa 50 kutija ovog sredstva za potenciju, dok je u plastičnoj kutiji u kojoj je držao dokumenta pronađena još jedna, otvorena kartonska kutija sa 36 kutija. U svakoj od 86 kutija nalazilo se po 7 kesica pomenutog oralnog gela, odnosno ukupno 602 kesice.

U saopštenju se podseća da je slobodan promet sredstava za potenciju zakonom zabranjen, pa će protiv ovog putnika biti pokrenuta i krivična prijava.

Foto: Uprava Carina
Foto: Uprava Carina

Od početka 2015. godine bilo je nekoliko većih zaplena gela za potenciju „Kamagra“ od kojih se najveća dogodila 25. januara u zajedničkoj akciji sa policijom, kada je na autobuskoj stanici u Ćupriji otkriveno čak 1.400 kesica istog leka za potenciju, piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track