NOVI DETALJ KRVAVOG ZLOČINA KOD ZRENJANINA: Dečak (9) otkrio unakaženo telo majke i obešenog oca
Foto: Saša Urošev

Kapija bila zaključana pa preskočio ogradu

NOVI DETALJ KRVAVOG ZLOČINA KOD ZRENJANINA: Dečak (9) otkrio unakaženo telo majke i obešenog oca

Crna Hronika -
ZRENJANIN - Jeziva serija fatalnih porodičnih razmirica nastavljena je danas u Lukićevu kod Zrenjanina kada je Blagoje Bucu (40) iz ovog banatskog sela, pretukao na smrt bejzbol palicom nevenčanu suprugu Sanelu Nikolić (25) nakon čega je počinio samoubistvo, tako što se obesio.

Stravičan zločin kakav meštani ne pamte, dogodio se u porodičnoj kući, u Svetosavskoj ulici, a beživotna tela majke i oca otkrio je njihov najstariji devetogodišnji sin.

-Po povratku iz škole, dečak je zatekao zaključanu kapiju. Preskočio je ogradu, ne sluteći šta će zateći u kući. Majčino beživotno krvavo i od udaraca unakaženo telo, pronašao je na krevetu u spavaćoj sobi. Nedugo zatim naišao je na jeziv prizor u šupi. Tamo je ugledao oca kako visi. Po njegovom jezivom zapomaganju smo zaključili da se nešto strašno desilo- ispričale su nam šokirane komšije, i dodale da su nevenčani supružnici imali još dvoje dece- sedmogodišnjeg i dvogodišnjeg sina.

Komšije nisu želele da se upuštaju u spekulacije da je, možda, ljubomora uzrok stražnog zločina.

Po Lukićevu se moglo čuti da je Blagoje bio ljubomoran, ali su nas susedi uveravali da oni nikada nisu čuli da se Blagoje i Sanela svađjaju, a kamoli da je zbog bračnih trzavica, nasrtao na nevenčanu suprugu. Istraga je u toku.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track