DVA HAPŠENJA ZBOG NARKOTIKA U SOMBORU: Pronađeni lekovi i marihuana
Foto: MUP Srbije

privedeni kod javnog tužioca

DVA HAPŠENJA ZBOG NARKOTIKA U SOMBORU: Pronađeni lekovi i marihuana

Crna Hronika -
SOMBOR - U dve odvojene zaplene, somborska policija oduzeli sumarihuanu i lekove sa spiska psihoaktivnih kontrolisanih supstanci.

Prilikom pregleda automobila "fiat punto" kojim je upravljao S.K. (22) iz Sombora, ispred suvozačevog sedišta, policija je pronašla oko 300 grama marihuane. S.K. i dvadesetdvogodišnji suvozač N.S., uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni su uz krivičnu prijavu privedeni na saslušanje zameniku Višeg javnog tužioca i određen im je pritvor.

U drugoj akciji, u saradnji sa Upravom granične policije i Upravom carina, u petak je na Graničnom prelazu Bački Breg, na ulasku u Srbiju, uhapšen A.M. (33) iz Sombora, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U ručnoj torbici i jakni osumnjičenog, pronađeno je 204 komada lekova koji se nalaze na spisku psihoaktivnih kontrolisanih supstanci.

Osumnjičenom je, po odobrenju nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova. A.M. je u zakonskom roku priveden na saslušanje zameniku Višeg javnog tužioca u Somboru i određen mu je pritvor.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track