OTKRIVEN NAPADAČ NA VOĐU KOTORSKOG KLANA: Ispalili rafal na crni audi u Novom Sadu!
Foto: Slađana Stojanović

OTKRIVEN NAPADAČ NA VOĐU KOTORSKOG KLANA: Ispalili rafal na crni audi u Novom Sadu!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Ministar policije Nebojša Stefanović održao je vanrednu konferenciju povodom hapšenja brojnih osumnjičnjenih za izvršenje velikog broja krivičnih dela.

Kako Kurir saznaje, među rasvetljenim krivičnim delima je i pucnjava u Novom Sadu, u kojoj je ranjen vođa kotorskog klana Slobodan Kašćelan.

Osumnjičeni Saša V. se već nalazi na izvršenju kazne u zatvoru u BiH, a tek sada je otkriveno da on stoji iza napada u Novom Sadu.

Podsetimo, u pucnjavi koja se dogodila 26. juna ove godine u Ulici Vase Stajića u Novom Sadu, povređeni su Slobodan Kašćelan, koji važi za vođu kotorskog klana i njegov telohranitelj Vladan Vučković iz Herceg Novog.

Kašćelan i njegov telohranitelj nalazili su se u crnom "Audiju A6", cetinjskih registarskih tablica. Tom prilikom, teške telesne povrede zadobio je Kašćelan. On je zbrinut u Urgentnom centru i nije u životnoj opasnosti. Vučković je zadobio lakše telesne povrede i posle ukazane lekarske pomoći zadržan je na lečenju.

Okolne ulice bile su zatvorene za vreme uviđaja, a cio grad je bio blokiran u potrazi za napadačima. Kašćelan, prema evidencijama policijskih službi, važi za vođu jedne od kriminalnih grupa u Kotoru.

(EK/Foto: Slađana Stojanović)

KURIR TV VANREDNA KONFERENCIJA STEFANOVIĆA: Otkrivena OPASNA kriminalna grupa, 11 uhapšenih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track