Zaplenjena 72 kilograma marihuane na Novom Beogradu

Marihuana

Zaplenjena 72 kilograma marihuane na Novom Beogradu

Crna Hronika -
Vrednost obe laboratorije i uređaja se, procenjuje na tri miliona dinara, a vrednost zaplenjene marihuane je osam miliona dinara

BEOGRAD- Beogradska policija je na teritoriji Novog Beograda otkrila dve ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane - skanka u veštačkim uslovima i zaplenila ukupno oko 72 kilograma ove opojne droge, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Dačić je precizirao da su laboratorije otkrivene u dve odvojene akcije.

Vrednost obe laboratorije i uređaja se, kako je kazao, procenjuje na tri miliona dinara, a vrednost zaplenjene marihuane je osam miliona dinara.

U laboratoriji koja je pronađena u Bulevaru Mihajla Pupina, uhapšenje Damjan I. (1983) iz Beograda i uz krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Osnovano se sumnja da je on izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, pošto je prilikom pretresa u laboratoriji pronađeno 57 saksija sa oko sedam kilograma marihuane.

Dačić je dodao da su u drugoj laboratoriji, u Ulici Bežanijskih ilegalaca, policijski službenici pronašli više od 500 saksija marihuane, ukupne težine oko 65 kilograma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track