HOROR! UŽASNUTA MAJKA: Mom sinu su ukrali organe! Ostala je lobanja!
Foto: Milica Milovanović

Majka Nišlije čije su pronađene kosti

HOROR! UŽASNUTA MAJKA: Mom sinu su ukrali organe! Ostala je lobanja!

Crna Hronika -

Nemam drugačije objašnjenje što nema ostatka tela osim da je ubijen pa raskomadan, kaže Miomira Božilović, čiji je sin Branko nestao 26. oktobra 2016, a nađen pre tri nedelje

NIŠ - Ne znam šta se s mojim sinom desilo, možda se ubio, ali moguće je i da je ubijen, da su mu izvađeni organi. Nemam drugačije objašnjenje što nema ostatka tela - kaže Miomira Božilović, majka Branka Božilovića (39), čija je lobanja otkrivena 16. marta u dvorištu psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici.

Otišao sam iz bolniceBožilović je poslednji put viđen 26. oktobra prošle godine, kada ga je Miomira dovela u psihijatrijsku bolnicu na lečenje od alkoholizma.Sumnjalo se da je pronađena lobanja deo njegovog skeleta, što je potvrdilo veštačenje.- Tog 26. oktobra sam ga vodila kod hirurga jer je pijan posekao ruku, a odatle u Zavod za mentalno zdravlje. Odvela sam ga do ulaza u bolnicu, ali sebe neprestano krivim što nisam ušla unutra. Sećam se da mi je pri ulasku rekao: „Ajd, majko, vidimo se ujutro.“ To su mu bile poslednje reči - kaže ožalošćena žena.

Strašno... Brankova lobanja nađena u dvorištu psihijatrijske bolnice
Strašno... Brankova lobanja nađena u dvorištu psihijatrijske bolnice

Miomira je sledećeg jutra odnela sinu pidžamu, ali u bolnici su joj kazali da ga nisu primili.- Rečeno mi je da je neki lekar kazao da nema potrebe za njegovim lečenjem i da je pušten, te da niko ne zna gde je - kaže Miomira.Potraga za telomIstiče da joj je teško što ne zna šta se desilo s njenim sinom.- Mnogo me boli što nema ostatka tela da ga dostojanstveno sahranim. Nadam se da će uskoro započeti potraga i da će naći njegove kosti - kazala je Brankova majka.

Problemi sa alkoholomŽELEO JE DA SE LEČI ZBOG DECEMiomira kaže da je Branko imao ozbiljnu nameru da se izleči.- Bilo mu je teško, dva puta ranije je lečen od alkoholizma u psihijatrijskoj bolnici. Kazao mi je da mu je žao što ga izdržavam i što plaćam alimentaciju njegovoj deci. Naime, bio je razveden, imao je dvoje mališana od dve i tri godine - rekla je Miomira.

KURIR SAZNAJE UTVRĐENO ČIJA JE LOBANJA IZ GORNJE TOPONICE: Traga se za telom Branka Božilovića (39)

Milica Milovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track