OVO SU IZJAVE ZBOG KOJIH PADA ZORANOV ALIBI: Čak 4 svedoka obaraju odbranu muža ubijene pevačice! KLJUČNI JE OVAJ TAJNI SVEDOK
Foto: Nebojša Mandić

NE POKLAPAJU SE

OVO SU IZJAVE ZBOG KOJIH PADA ZORANOV ALIBI: Čak 4 svedoka obaraju odbranu muža ubijene pevačice! KLJUČNI JE OVAJ TAJNI SVEDOK

Crna Hronika -

"Zoran je sa Janom bio na drugoj strani nasipa", "Nikoga nisam video na nasipu", "Sa Jelenom sam se čula u 16.42", "Sa malom Janom bio je stariji čovek", izjave su čak četiri svedoka koji su oborili alibi Zorana Marjanovića i njegovu priču o nestanku njegove supruge u aprilu 2016.

Saslušanja povodom istrage ubistva pevačice Jelene Krsmanović (33), koja je ubijena 2. aprila 2016. kod kanala pored nasipa u Crvenki u Borči, uveliko su u toku.

Poslednjih nedelja saslušano je devet svedoka: porodica Marjanović - Vladimir, Miloš, Zorica i Uroš, njihova kuma Vera Vukomanović, policajac kojeg je navodno Zoran Marjanović prvog pozvao da mu kaže da mu je žena nestala, ali i meštani Crvenke - Radosava M., Vid S. i Dragan P. Od svih njih izjavu su jedino dali kuma Vera, policajac, Radosava M. i Vid S.

foto: Printscreen Facebook

Posebno interesantne izjave dale su kuma Vere i Radosave M., žena koja čuva koze u Crvenki. One su pred tužiocem oborile Zoranove tvrdnje, jedna za vreme nestanka pevačice, druga za osobu koja je stajala sa malom Janom na nasipu. Ali nisu jedine koje su opovrgnule sve što je Zoran rekao.

Čovek sa štapom

Kanis V. (64) je „čovek sa štapom“, za koga je Zoran Marjanović rekao da ga je sreo na nasipu, a potom to povukao.

- Te subote bio sam u Borči, u prodavnici. Vratio sam se autobusom na liniji 104 i izašao na poslednjoj stanici, kod stadiona u Crvenki. Sa stanice sam krenuo peške kući. Išao sam uobičajenom rutom, pored nasipa, preko mostića. Krećem se sporije pomoću štapa jer sam imao prelom leve cevanice, a kost mi nije dobro zarasla, pa mi se noge brzo umaraju. Gledao sam u zemlju i nisam video nikoga - kazao je Veselinović nekoliko dana pošto je beživotno telo Jelene Krsmanović pronađeno u kanalu pored nasipa.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- I inspektorima sam rekao što i vama, da te subote nikoga nisam video! A bilo mi je veoma neugodno na poligrafu... Svašta vam prođe kroz misli kada sednete na tu stolicu - kaže Kanis, koji je prošao poligraf.

Tajni svedok

Novi svedok koji može biti ključan u istrazi ubistva pevačice Jelene Krsmanović javio se pre mesec dana Centru za forenzička istraživanja u Novom Sadu, navodeći da Zoran i ćerkica Jana zapravo nisu stajali kod fudbalskog terena u Crvenki, već na drugoj strani nasipa - na putu za šljunkaru.

Kuma Vera

Vera Vukomanović, najbliža prijateljica Marjanovića, izašla je pre dve nedelje pred tužioca i rekla da se sa Jelenom čula u trenutku kada je, prema svim izjavama Zorana Marjanovića, on uveliko tražio Jelenu po nasipu.

foto: Vladimir Šporčić

Tačnije, u 16.42, pet minuta pre nego što će (prema nalazima obdukcije) pevačica biti monstruozno ubijena.

Žena koja čuva koze

Radosava M., žena iz Crvenke koja je 2. aprila 2016. u vreme Jeleninog nestanka izvela koze na nasip u Borči, u ponedeljak je izjavom ozbiljno poljuljala alibi Zorana Marjanovića.

foto: Zorana Jevtić

Naime, ona je kazala da je u vreme kada je potraga za pevačicom bila u toku videla starijeg muškarca sa dugom kosom i devojčicu. Opis muškarca kojeg je videla više odgovara opisu Zoranovog oca Vladimira Marjanovića nego Zoranovom.

Ključni minuti

U naredbi za sprovođenje istrage koja se u Višem javnom tužilaštvu vodi protiv Zorana Marjanovića piše da se on tereti da se 2. aprila 2016. u periodu od 16.49 do 17.30 odvojio od ćerke Jane i brutalno ubio suprugu Jelenu.

Odsutan je bio desetak minuta, koliko mu je trebalo da počini zločin. Potom se vratio do deteta i pozivao prijatelje i rodbinu, sa kojima ju je potom navodno tražio. U naredbi stoji i nalaz veštaka gde piše da je Jelena prvi udarac dobila u nogu, da je pala, a da je zatim vučena do vode, gde je i usmrćena.

(Kuri.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ŽENA KOJA JE ČUVALA KOZE OTKRILA KOGA JE VIDELA NA NASIPU NA DAN UBISTVA, A NIJE ZORAN! Detalji sa saslušanja svedoka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track