Najnovije vesti

AUTO SMRTI KUPLJEN NA PIJACI: Na vozilu namerno ostavljani lažni tragovi da se zavara istraga o ubistvu Olivera Ivanovića!
Foto: Zoran Šaponjić, Beta

nova saznanja

AUTO SMRTI KUPLJEN NA PIJACI: Na vozilu namerno ostavljani lažni tragovi da se zavara istraga o ubistvu Olivera Ivanovića!

Crna Hronika

BEOGRAD -  Kako Kurir nezvanično saznaje, zapaljeni automobil koji je  korišćen za izvršenje ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, kupljen je na auto-pijaci na Kosovu i Metohiji.

 

Kako je ranije rečeno, vlasnik automobila je Srbin iz Austrije, koji je odavno preminuo, a vozilo je nakon smrti prodala je njegova supruga. 

 

Kurir takođe saznaje da su sumnja da su na automobilu namerno ostavljani lažni tragovi, kako bi se zavarala istraga o ubistvu Olivera Ivanovića.

 

foto: AP

 

Podsetimo, direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je ranije danas navode da je Srbin iz Austrije vlasnik automobila koji je pronađen zapaljen u Kosovskoj Mitrovici nakon ubistva Ivanovića.

 

On je rekao da policija poseduje određene informacije o načinu prodaje tog vozila, kao i da policija pokušava da pribavi druge relevantne podatke.

 

 

Prema njegovim rečima još nema odgovora Euleksa i Unmika povom zahteva Srbije za uključivanje njenih državnih organa u istragu ubistva Olivera Ivanovića.

 

"Čuo sam se više puta sa šefom Euleksa, apelovao, molio da nam daju neke podatke kako bismo to proverili u Srbiji, ali i ponovio zahtev da zajedno sa kosovskom policijom učestvujemo u preistražnom i istražnom postupku", kazao je Rebić.

 

Dodao je da "profesionalno veruje da će Euleks i Unmik odgovoriiti na zahteve Srbije".

 

foto: AP

 

"Verujem i u srpsku policiju i BIA i da ćemo, zahvaljujući ljudskim i materijalnom resursima, moći da nadjemo izvršioca i nalogodavca ubistva", zaključio je Rebić.

 

Oliver Ivanović ubijen je u utorak pre podne iz vatrenog oružja u Kosovskoj Mitrovici sa šest metaka, na ulazu u prostorije stranke koju je osnovao.

 

On je sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a od njega se oprostila porodica, brojne poznate ličnosti iz sveta politike, sporta, kulture.

 

(Kurir.rs/Foto: Zoran Šaponjić, Beta)

 

 


 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI: SAHRANJEN OLIVER IVANOVIĆ! Evo kako je lider Srba sa Kosmeta ispraćen na večni počinak!?

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...