HAOS NA SUĐENJU ZA UBISTVO BOJOVIĆA Delibašić zapretio: Ne terajte me da radim ono što neću
Foto: Dragana Udovičić

Sud

HAOS NA SUĐENJU ZA UBISTVO BOJOVIĆA Delibašić zapretio: Ne terajte me da radim ono što neću

Crna Hronika -

Miloš Delibašić, jedan od optuženih pripadnika kriminalne grupe za koju se sumnja da stoji iza ubistava Miloša Vidakovića u Budvi i Nikole Bojovića u Beogradu, razbesneo se juče u sudnici Specijalnog suda i izjavio da neće dozvoliti da se u sudnici sasluša veštak-neuropsihijatar.

Razlog za to je što njegov stručni saradnik nije bio prisutan kada je pomenuti veštak utvrđivao psihičko stanje osuđenog Miloša Vojnovića, koji je sklopio sporazum sa tužilaštvom i u potpunosti priznao ulogu svakog optuženog u zločinima.

- Možete da mi radite šta hoćete, ali ovo se ovako neće završiti. Terate me da radim nešto što neću, bolje da ćutim - rekao je optuženi Delibašić, ponavljajući da neće da dozvoli da mu bilo ko „vređa inteligenciju“.

- On je ubio čoveka (Vojnović), a ovde piše da nije narkoman i da je iz divne porodice. Ovo je bezobrazluk! Žao mi je, ovo sudija nije upereno protiv vas, ali ako će tako da veštače, evo, neka znaju. Nema šanse da se ovo ovako završi. Neka me tuže, neka mi nameštaju postupke, 100 godina ću da robijam ako treba, ali neće niko da mi vređa inteligenciju - ponavljao je optuženi.

Sudija Vladimir Duruz pokušao je da ga umiri.

- Imam obavezu da se staram da se suđenje održi, promislite do sutra, ohladite glavu - rekao je Duruz.

- Da bi neko isterao po svome, ovde se gazi preko mrtvih - odgovorio je Delibašić.

Uz konstataciju da će sada dodatno da „donervira“ Delibašića, sudija je saopštio da je sudsko veće odbilo brojne dokaze odbrane, a na kraju ročišta odustalo se od saslušanja navijača Uroša Mišica, bivše Delibašićeve devojke Mirjane Đerić, kao i Filipa Koraća, koje sud nije uspeo da pronađe.

Kurir / J. S.

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SAHRANJEN OLIVER IVANOVIĆ! Evo kako je lider Srba sa Kosmeta ispraćen na večni počinak!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track