HOROR NA ZVEZDARI! PROFESORKA ENGLESKOG UBILA MAJKU: Žestoko su se svađale, čula se galama i lomljava stakla
Foto: Vladimir Šporčić

Stravičan zločin u stanu

HOROR NA ZVEZDARI! PROFESORKA ENGLESKOG UBILA MAJKU: Žestoko su se svađale, čula se galama i lomljava stakla

Crna Hronika -

Tatjana R. (45) uhapšena zbog sumnje da je nasmrt pretukla majku Luciju T. (74), čije je telo našao bivši muž, lekari utvrdili da ima brojne povrede i modrice po glavi

Tatjana R. (45), profesorka engleskog iz Beograda, uhapšena je zbog sumnje da je udarcima u glavu ubila majku Luciju T. (74).

Kako saznajemo, zločin se dogodio u stanu žrtve u Učiteljskom naselju na Zvezdari, a telo je pronašao Lucijin bivši suprug, koji je pomislio da je žena umrla u snu. Međutim, nesrećna žena imala je brojne povrede po glavi, pa je policija ubrzo privela Tatjanu u njenom stanu u Kraljevačkoj ulici na Voždovcu.

Čula se svađa

Žena je ubijena u noći između ponedeljka i utorka.

- Lucijin bivši suprug je, s obzirom na to da je znao da je Tatjana kod majke, juče zvao telefonom bivšu ženu nekoliko puta, ali se niko nije javljao. Otišao je u stan i tamo zatekao telo. Zvao je Hitnu pomoć jer je mislio da je žena preminula u snu. Kasnije je utvrđeno da ima nekoliko povreda na glavi i da postoji mogućnost da je ubijena. Ženina glava je bila sva u modricama - objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.

- Ona je povremeno dolazila kod majke, koja je živela sama jer se pre nekoliko godina razvela od supruga. Iz njihovog stana se čula galama i lomljava stakla. Bilo je jasno da su se majka i ćerka svađale, jer je Tatjana imala psihičkih problema - kaže komšija.

foto: Vladimir Šporčić

Tatjana je živela u Kraljevačkoj ulici.

- Ovde živim šest godina, a Tatjana se čudno ponašala. Nisam smeo da ženu ostavim samu u stanu ili da je pustim da izađe sama s detetom. Dešavalo se da iz čista mira počne da lupa po zgradi, da udara vrata. Jednom je unezvereno udarala na naša vrata i rekla mi da ima crne misli i da je juri neko s kapuljačom na glavi - priča stanar zgrade u Kraljevačkoj ulici.

Lečila se u manastiru

On dodaje da su nekoliko puta tražili pomoć policije.

- Pre godinu dana Tatjana je otišla, čuo sam da su je poslali u manastir da se leči. Inače, ona je radila kao profesorka engleskog - kaže komšija.

Komšije se žalile

PLAŠILI SE DA NE ZAPALI ZGRADU

Komšije u zgradi u kojoj je živela Tatjana R. kažu da je i ona sama više puta zvala policiju i da su na svaki poziv dolazili.

- Prijavljivala je policiji da komšija hoće da je ubije. Svaki put su policajci s Voždovca dolazili iz straha da nešto ne uradi. Svi smo se plašili da joj ne padne na pamet da zapali zgradu - kaže šokirani komšija Tatjane R.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) POLICAJKA "PALA" ZBOG UZIMANJA MITA! Tražila i do 500 evra za nezakonite radnje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track