OKONČANA DRAMA U NOVOM PAZARU: Muškarac (65) držao ukućane kao taoce pa ih pustio, pretio da će se razneti bombom, pa se predao!
Foto: Zoran Šaponjić

Policija celu noć na licu mesta

OKONČANA DRAMA U NOVOM PAZARU: Muškarac (65) držao ukućane kao taoce pa ih pustio, pretio da će se razneti bombom, pa se predao!

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - E. A. (65) iz Novog Pazara koji se u subotu uveče zatvorio u svojoj kući i koji je neko vreme, po još nepotvrđenim informacijama, držao članove svoje porodice zaključane u kući kao taoce, jutros je bio i dalje zabarikadiran u svojoj kući u Novom Pazaru, oko koje je bila raspoređena policija, ali se u toku prepodneva predao i dozvolio policajcima i Hitnoj pomoći da uđu u kuću.

Kako se navodi u saopštenju MUP, u toku je pretres njegove kuće, jer prema tvrdnji sinova, poseduje pištolj. On će potom biti doveden u prostorije Policijske uprave Novi Pazar, a o svemu je obavešteno i Više javnom tužilaštvo u ovog gradu.

Članovi porodice iza ponoće izašli su iz kuće, a muškarac je i dalje ostao unutra i, navodno, pretio samoubistvom. Nije bilo ni pouzdanih podataka da li i šta od oružja muškarac ima u svojoj kući.

foto: Zoran Šaponjić

Nije bilo moguće dobiti ni potvrdu informacije da je muškarac, navodno, tokom noći iz pištolja pokušao da puca u nekog od članova prodice i da mu je pritom kako je javljeno tokom noći "zakovao pištolj".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track