ISPOVEST SARINOG DRUGA: Organizovala je pomoć za siromašne koji nisu imali novac za maturu, ne mogu da verujem šta joj se događa!
Foto: Profimedia, Privatna Arhiva

SAMO REČI HVALE O NEDUŽNOJ BEOGRAĐANKI

ISPOVEST SARINOG DRUGA: Organizovala je pomoć za siromašne koji nisu imali novac za maturu, ne mogu da verujem šta joj se događa!

Crna Hronika -

Beograđanka Sara Vidak koja je nedužno zatvorena u Spuž, nedavno je zajedno sa prijateljem Stefanom Radićem organizovala preko društvene mreže Instagram humanitarnu akciju za prikupljanje humanitarne pomoći siromašnim maturantima koji nisu mogli da priušte matursko veče.

foto: Printscreen Instagram

Vidakova i Radić su prikupljali garderobu, obuću i šminku koju su poklanjali ugroženim mladim devojkama širom Srbije. Ova humanitarna akcija okupila je i mnoge poznate ličnosti koje su devojkama poklanjale svoje haljine i cipele.

- Sara je divna osoba, devojka na mestu. Ne mogu da verujem šta joj se dogodilo. Svojim humanitarnim radom pomogla je mnogim devojkama koje nisu bile u mogućnosti da se spreme za matursko veče. Organizovala je prikupljanje garderobe i obuće, prostor gde je sve to sakupljano, komunicirala sa devojkama kojima je trebalo da se pomogne. Zaista divna devojka - ispričao je za Kurir Stefan Radić, Sarin prijatelj sa kojim je organizovala humanitarnu akciju.

Među brojnom podrškom Sari na društvenim mrežama, našla se i poruke pevačice Katarine Sotirović, koja joj je poželela da se što pre vrati kući.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track