Najnovije vesti

STRAVIČAN ZLOČIN NA ZVEZDARI: Ubio majku, oprao tragove krvi, pa je stavio u krevet i lagao da je pala!
Foto: Marina Lopičić

ZLOČIN

STRAVIČAN ZLOČIN NA ZVEZDARI: Ubio majku, oprao tragove krvi, pa je stavio u krevet i lagao da je pala!

Crna Hronika

Nemanja Milić (54) uhapšen zbog sumnje da je usmrtio Stanojku Milić (83) udarcem u glavu, posle čega ju je stavio u krevet i pozvao mrtvozornike
 

Nemanja Milić (54) uhapšen je zbog sumnje da je u iznajmljenom stanu na Zvezdari u Beogradu ubio majku Stanojku (83), a potom pokušao da zataška zločin.


Kako se sumnja, ubistvo se dogodio u noći između 6. i 7. jula u Volginoj ulici.

 

Hteo da zataška

 

- Zločin se dogodio oko dva sata iza ponoći. Sumnja se da je Milić majku udario tupim predmetom u glavu u njihovom kupatilu, a potom je stavio u krevet. Zatim je oprao tragove krvi u kući, ali i sa sebe i majke. Nesrećna starica je do jutra preminula od zadobijene povrede, a sin je tada pozvao prvo mrtvozornike da odnesu telo - kaže naš izvor i dodaje da su mrtvozornici obavestili Hitnu pomoć o smrti starice, a lekarima je njena povreda na glavi bila sumnjiva, zbog čega su zvali policiju i telo poslali na obdukciju.


Prema rečima našeg izvora, Milić je policajcima rekao da je njegova majka pala i da je tako povredila glavu.

 

foto: Jelena Rafailović


- Pala je u kupatilu i glavom udarila u umivaonik, pa potom o pod. Posle pada je bila živa, podigao sam je i odneo u krevet. Posle sat vremena sam otišao da je obiđem i shvatio da ne diše. Bilo mi je jasno da je umrla, ali ja je nisam ubio - navodno je ispričao osumnjičeni policajcima.


Međutim, obdukcija je pokazala da je Stanojka ubijena, to jest da je povredu na glavi zadobila nasilno, i to udarcem nekim predmetom.


- Kad su stigli rezultati obdukcije, njen sin je uhapšen, a sumnjiči se za teško ubistvo - kaže izvor.

 

Pričao sam sa sobom

 

Komšije Milića juče su rekle da ne veruju da je Nemanja ubio majku.

 

foto: Jelena Rafailović


- On je tu bio podstanar, živeo je sam do pre nekoliko meseci, dok je Stanojka bila u domu za stara lica. Pre nekoliko meseci je doveo Stanojku da živi kod njega jer je bila bolesna - kaže komšinica i dodaje da staricu skoro nikad nije viđala napolju.


Drugi komšija kaže da veruje da je Nemanja imao psihičkih problema.


- Viđao sam ga kako ponekad priča sam sa sobom ili se svađa. Možda mu je nešto kvrcnulo u glavi ako je uradio tako nešto. Mislim da on nije bio sposoban ni o sebi da brine, a kamoli o bolesnoj majci - kaže komšija.Milić nema dosije, Kuća zapečaćena


U dvorištu kuće gde se sumnja da se ubistvo dogodilo ima više stanova, ali nikoga nismo zatekli u njima. Policija je nakon hapšenja sina zapečatila prostorije u kojima su sin i majka živeli. Kako saznajemo, Nemanja do sada nije imao problema s policijom i nema dosije.

 

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/ foto: Marina Lopičić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...