Najnovije vesti

ISPLIVALO JOŠ JEDNO ŠOK SAZNANJE O ZLOČINU U JABUKOVCU: Ubice iz Rajine kuće odnele dokumenta najmlađe žrtve
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

napravili jednu kobnu grešku

ISPLIVALO JOŠ JEDNO ŠOK SAZNANJE O ZLOČINU U JABUKOVCU: Ubice iz Rajine kuće odnele dokumenta najmlađe žrtve

Crna Hronika

Nepoznati počinioci, koji su na imanju Kazimirovića u Jabukovcu svirepo ubili domaćina Raju, njegovu majku, sestru i sestričinu, iz kuće su osim novca najverovatnije odneli i sva dokumenta žrtve Dragane Jozeljić (53).

 

Kako se saznaje, Draganina dokumenta među kojima je i pasoš nisu pronađeni u kući, te se sumnja da su egzekutori tokom premetačine, iz za sada nepoznatih razloga, odneli sa sobom i sva dokumenta Rajine sestričine Dragane, najmlađe žrtve zločina.

 

Ubijeni Raja, njegova majka, sestra i sestričina
Ubijeni Raja, njegova majka, sestra i sestričinafoto: Privatna Arhiva

 

Sumnja se i da su uzeli i novac koji je Raja čuvao u kući, s obzirom da pare nisu pronađene u domu Kazimirovića. Međutim, ubice su nakon ubistva i premetačine napravile kobnu grešku, jer im je prilikom bega na imanju ispala novčanica od 50 evra.

 

Ubistva na imanju Kazimirovića, prema do sada poznatim informacijama, počinilo je više osoba, a prema načinu likvidacije jasno je da se radi o profesionalcima.

 

Istraga je pokazala i da je Raju Kazimirovića i njegovu sestru Ljubinku ubio je isti čovek. Raja je ubijen sa pet metaka, od kojih su četiri locirana u predelu stomaka i grudnog koša, a petim je "overen" u glavu, dok je Ljubinka ubijena sa jednim metkom u predelu usana.

 

1 / 11 Foto: Zorana Jevtić, Suzana Božinović

 

Nesrećna Dragica u svojoj desetoj deceniji života i njena unuka Dragana ubijene su sa po dva metka u glavu, istim oružjem. Na mestu zločina, međutim, nisu pronađene sve čaure, a nije pronađena ni krv žrtava.

 

Posebne poteškoće u istrazi predstavljaju to što su tela pronađena nekoliko dana nakon zločina, što su Kazimirovići živeli izolovano u zaseoku, ali i to što je Kazimirović bio u zavadi sa velikim brojem ljudi.

 

(Kurir.rs/Blic)

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...