Najnovije vesti

CELO SELO U ČUDU NAKON HAPŠENJA U JABUKOVCU: Davor je najbolji automehaničar u okolini, svi su išli kod njega! Komšije otkrile JEZIVI detalj iz njegovog života od pre 13 godina
Foto: Zorana Jevtić, Printscreeen Facebook, Privatna Arhiva

"NAPRAVIO ČUDO U SELU"

CELO SELO U ČUDU NAKON HAPŠENJA U JABUKOVCU: Davor je najbolji automehaničar u okolini, svi su išli kod njega! Komšije otkrile JEZIVI detalj iz njegovog života od pre 13 godina

Crna Hronika

Na vest da je uhapšen Davor P. iz Jabukovca zbog četvorostrukog ubistva, meštani tog i okolnih sela, jednostavno su se našli u čudu.

- Ja sam prekjuče kod njega oterao kola i odmah je zavario kvar! Odlično je radio, bio sa svima ljubazan! Dolazili su i meštani okolnih sela, dolazili su čak i Negotinci. Imao je zanat u rukama – kaže nam Vlada P. Iz Jabukovca.

Po priči meštana, Davor je vodio povučen život, družio se samo sa nekoliko drugova.

-Sa njima je uveče izlazio u centar na piće. Nikada nije pio alkohol niti je pušio. Živi sa babom, dedom i ocem u kući koja je nekoliko metara udaljena od policijske stanice u Jabukovcu. Nikad nismo čuli da je imao devojku – kaže nam Javorka B. Iz okoline Jabukovca.

foto: Printscreen/Instagram

OTEO ČOVEKA ZBOG AUTOMOBILA

Meštani kažu i da je bio povučen mladić, da se "smirio". Jedan mladić iz Jabukovca je ispričao da je Davor negde 2005-2006. godine napravio "čudo" u selu.

- Jedan mladić, gastarbajter, došao je besnim kolima na odmor u rodni Jabukovac. Davor ga je sačekao da ovaj upali kola i brzo uleteo na mesto suvozača. Uperio je pištolj u vlasnika automobila i prisilio ga da vozi do najbliže šume. Tu ga je izbacio iz automobila i čak pucao pored njegovih nogu. Zatim je automobilom otišao u Negotin kod neke devojke da je "impresionira kakav auto vozi". Bio je tada hapšen, ali ne znam da li je bio u zatvoru – ispričao nam je meštanin koji ne želi da mu se pominje ime.

(Kurir.rs/S. Božinović)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...