OVAKO JE PAO UBICA IZ JABUKOVCA: Ispitivali ga na poligrafu, a kad ga je policija pritisla, Davor im otkrio ŠTA JE DANIMA JEDVA ČEKAO!
Foto: Printscreen Instagram, Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

nije mogao da izdrži

OVAKO JE PAO UBICA IZ JABUKOVCA: Ispitivali ga na poligrafu, a kad ga je policija pritisla, Davor im otkrio ŠTA JE DANIMA JEDVA ČEKAO!

Crna Hronika -

Davor Pernić (35) koji je uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u selu Jabukovac, otkriven je sasvim slučajno tokom poligrafskog ispitivanja.

Navodno, Davorova prvobitna namera je bila da opljačka Raju Kazimirovića i "zbriše", međutim, bio je "primoran" da zapuca kada su ga žene zatekle na imanju.

Istraga krvavog zločina je krenula od tačke da se ispitaju svi u selu sa kojima Raja nije bio u prijateljskim odnosima. Kako je rečeno iz izvora bliskog istrazi, svi su prošli poligrafsko ispitivanje. Onda je policija počela da ispituje sve koji su u skorije vreme počinili bilo kakvo krivično delo i oni su svi prošli ispitivanje.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić, Printscreeen Facebook, Privatna Arhiva

Međutim, vrlo brzo na njihovoj listi se našao Davor jer je već bio poznat policiji odranije. Pozvan je u policijsku stanicu i na poligrafu je - pao.

- Davor je pozvan telefonom da dođe u policiju. Došao je potpuno opušten, ali je poligraf pokazao da on nešto krije. Kako ga je policija "pritisla" da progovori, odmah je priznao zločin. Ubica je rekao da je jedva čekao da prizna zločin jer nije mogao više da živi u strahu. Davor je policiju odveo na mesto gde je čuvao svoj arsenal oružja i objasnio im šta se dogodilo u domu Kazimirovića - rekao je izvor blizak istrazi.

- Čuo sam da Kazimirovići imaju mnogo novca pa sam odlučio da ih opljačkam. Međutim, kada sam upao u kuću stvari su se zakomplikovale- ovim rečima opisao je svoj krvavi pohod auto-mehaničar Davor P. (35) iz Jabukovca.

- Sve sam uradio zbog para. Sve sam isplanirao. Maskirao sam se i upao u njihovo dvorište misleći da tamo nema nikog. Mislio sam da ću lako da ih opljačkam i odem. Međutim, u kući su bile tri žene koje su spavale - rekao je Davor na saslušanju i dodao:

- Stvari su se zakomplikovale... Povikao sam :"Dajte pare! Pare mi dajte" Dragana je tada videla da sam ušao u kuću i napala me sekirom! Počeli smo da se rvamo. U strahu da će me prepoznati, ja sam pobegao, a potom odlučio da se vratim i da ih zauvek ućutkam - tvrdio je na saslušanju četvorostruki ubica.

Podsetimo, Davor Pernić iz Jabukovca je uhapšen zbog sumnje da je 7. avgusta ubio Raju Kuzmanovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53), a nakon hapšenja priznao je zločin.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track