TEŠKA NESREĆA KOD SENTE: Poginuo vozač zaprege, stradao i konj
Foto: Dado Đilas

ISTRAGA U TOKU

TEŠKA NESREĆA KOD SENTE: Poginuo vozač zaprege, stradao i konj

Crna Hronika -

ADA- Jožef M. (61) iz Ade, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 5.20 časova dogodila na delu putu između tog mesta i susedne Sente.

Nesrećni čovek upravljao je zapregom na koju naletelo taksi vozilo marte „citroen C5“. Do košmarnog sudara došlo je nedaleko od izlaza iz Ade u pravcu Sente, a smrtno je stradao i konj koji je vukao zapregu.

- Na zaprežno vozilo otpozadi je naletelo putničko taksi vozilo kojim je upravljao Đ. K. (50) iz Sente. Vozač i putnica u automobilu zadobili su lakše telesne povrede- potvrđeno je Kuriru u kikindskoj policiji.

Udarac je bio tako silovit, da od zaprežnog vozila nije skoro ništa ostalo, dok je prednji deo putničkog vozila potpuno uništen.

Uviđaj su obavili pripadnici policije i nadležnog Osnovnog javnog tužilaštvu u Senti, a za to vreme je na ovoj denoci saobraćaj bio u prekidu.

Vozač putničkog automobila nije bio pod dejstvom alkohola, a najverovatniji uzrok nesreće je to što zaprežno vozilo nije bilo pravilno osvetljeno. Telo nastradalog vozača zaprežnog vozila upućeno je na obdukciju.

Istraga je u toku.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track