STARAC UBIO 32 GODINE MLAĐU SUPRUGU KOD KOCELJEVE: Ženi ispalio po metak u stomak i grudi!
Foto: Privatna Arhiva, Printskrin/Facebook

ISTRAGA

STARAC UBIO 32 GODINE MLAĐU SUPRUGU KOD KOCELJEVE: Ženi ispalio po metak u stomak i grudi!

Crna Hronika -

Petar Živanović priznao u policiji da je ubio nevenčanu suprugu Sanju Janković sa dva hica iz sačmarice, i to zbog ljubomore

Petar Živanović (74), koji se sumnjiči da je u selu Svileuva kod Koceljeve ubio nevenčanu suprugu Sanju Janković (42), u policiji je priznao zločin.

Podsetimo, Živanović je uhapšen zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje hicima iz puške na spratu porodične kuće ubio Sanju, i to po povratku iz kafane.

- On nije negirao da je ubio ženu s kojom je bio u emotivnoj vezi. Pucao je u nju dva puta iz sačmarice, a pogodio ju je u stomak i grudi. Živanović u trenutku zločina nije bio pijan, a kazao je da su pre ubistva bili u provodu s prijateljima. Motiv ubistva najverovatnije je ljubomora - priča naš izvor iz

istrage.

žrtva
žrtvafoto: Facebook Printscreen

Meštani Svileuve dan posle zločina tvrde da je nesrećna Sanja veoma poštovala svog nevenčanog muža, jer joj je pomogao u životu.

- Svi smo znali da su u vezi, iako nisu bili u klasičnom braku. Sanja, koja je bila 32 godine mlađa od Petra, povremeno je boravila kod njega u kući, a živela je u stanu u Šapcu koji joj je on kupio. Mnogo ga je poštovala, obilazila ga je i uvek o njemu lepo govorila - kaže komšinica.

mesto zločina
mesto zločinafoto: Kurir

Ona objašnjava da je Jankovićeva imala i druge veze, ali da je Petar znao za to i nije joj zamerao.

- Nedavno je pričala da je prekinula neku vezu jer je taj muškarac želeo da živi kod nje, a ona iz poštovanja prema Peri nije dovodila druge muškarce u stan, jer je smatrala da je neukusno - dodala je meštanka.

Kurir.rs/ A.M. - J.I./ Foto:Kurir, Facebook printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track