Najnovije vesti

SEVALI NOŽEVI U SUBOTICI: U tuči dve porodice izboden nasmrt Bedžet Beriša (62)! Njegov ubica Fehmi Bejzaku je ranjen! Makljaža nastavljena pred klinikom, policajac morao da PUCA!
Foto: Printscreen/RTS

USRED DANA

SEVALI NOŽEVI U SUBOTICI: U tuči dve porodice izboden nasmrt Bedžet Beriša (62)! Njegov ubica Fehmi Bejzaku je ranjen! Makljaža nastavljena pred klinikom, policajac morao da PUCA!

Crna Hronika

Dve porodice sukobile su se danas oko 11.30 časova na buvljaku u Subotici, a prema nezvaničnim informacijama koje prenose lokalni mediji sukob se nastavio i u bolnici.

MUP je potvrdio da je došlo do tuče dve grupe na buvljaku, ali navode da nije bilo pucnjave u bolnici. 

Naime, subotički mediji preneli su nezvanične informacije da su se dve grupe ljudi prvo verbalno sukobile, a onda je usledio i fizički obračun u kojem je muškarac Beriša Bedžet (62) izboden nožem, koji je zbog povreda koje je zadobio preminuo je u subotičkoj bolnici.

U međuvremenu je, kako kažu u MUP, rodbina ubijenog čoveka, kao i deo učesnika u tuči sa pijace, došao u bolnicu, gde je ponovo došlo do incidenta.

Kako Kurir nezvanično saznaje, u tom sukobu ispred bolnice povređena je još jedna osoba i to nožem. Hitac upozorenja u vazduh ispalio je policajac kako bi ih razdvojio i tom prilikom niko nije povređen.

Prema nezvaničnim informacijama, u bolnicu je dovezen i Fehmi Bejzaku (55) koji se sumnjiči da je za ubistvo Beriše Bedžeta na subotičkom buvljaku i trenutno mu se ukazuje pomoć.

Načelnik Policijske uprave u Subotici Nenad Sekulić potvrdio je da je u tuči na  subotičkoj buvljoj pijaci šezdesetdvogodišnji muškarac zadobio je ubodnu ranu nožem, nakon čega je prevezen u bolnicu, gde je usled zadobijenih povreda preminuo.

"Hitna pomoć je u bolnicu prevezla i pedesetpetogodišnjeg F. B. koji se sumnjiči da je preminulom muškarcu zadao ubod nožem, a koji je takođe povređen u tuči. Više osoba koje su učestvovale u tuči na buvljoj pijaci ubrzo zatim stigle su u bolnicu, gde su nastavile sukob. Tom prilikom jedan od učesnika događaja napao je nožem sina F. B i naneo mu povrede.

Policijski službenik, koji je došao u bolnicu na poziv lekara, videvši novi sukob u kome je jedna osoba izvadila nož i nanela povrede sinu F. B., ispalio je dva hica u vazduh i tom prilikom niko nije povređen. Osumnjičeni je odmah odbacio nož, a policijski službenik ga je savladao i time sprečio izvršenje krivičnog dela teško ubistvo", rekao je Sekulić.

Policija je izvršila uviđaj. 

(Kurir.rs/N.H./Subotica.com)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...