FUDBALER ČUDOM SPASEN IZ PAKLA OTMIČARA, EVO I KAKO! Taksista bio neviđena sreća Aleksi Terziću (20)! OVO SU KIDNAPERI!
Foto: Starsport

STRAšno

FUDBALER ČUDOM SPASEN IZ PAKLA OTMIČARA, EVO I KAKO! Taksista bio neviđena sreća Aleksi Terziću (20)! OVO SU KIDNAPERI!

Crna Hronika -

Aleksa Terzić (20), fudbalski reprezentativac Srbije i prvotimac italijanske Fjorentine, napadnut je u noći između utorka i srede na Novom Beogradu, kada su ga dvojica mladića i dve devojke, dok je bio za volanom svog BMW X3, presreli „audijem A6“, pretukli ga, pretili da će da ga kidnapuju i oteli mu automobil!

Policija je juče uhapsila osumnjičenog Nikolu Stankovića (22), zvanog Pivce, zbog sumnje da je pretukao fudbalera, dok se za njegovim drugom Milošem Jevtićem (22) traga. Lisice su stavljene i dvema devojkama - E. I. i D. J., koje su, kako se sumnja, bile u „audiju“ sa napadačima.

Sam u autu

U vreme napada, negde oko dva sata iza ponoći, Terzić se sam vraćao sa utakmice između Srbije i Rusije koja se igrala u Nišu i, kako je ispričao, na auto-putu primetio je „audi A6“. - Vraćao sam se iz Niša. U toku vožnje, kod Autokomande, presreo me je „audi“ sa zatamnjenim staklima. Vozač je bez ikakvih razloga pokušao da me zaustavi - navodno je rekao Terzić policajcima.

Novi  Beograd... Ovde je  pretučen  Terzić
Novi Beograd... Ovde je pretučen Terzićfoto: Nemanja Nikolić

Glavni motiv bio 5.000 evra

Kako saznajemo, vozač „audija“ je agresivnom vožnjom neko vreme provocirao Terzića, pa je on zastao. - Iz tog auta izašao je meni nepoznat muškarac sa zadnjeg sedišta. Izašao je i vozač, krenuli sa ka meni. Iz kola je neka devojka počela da viče: „Beži, nadrljaćeš!“ Tada sam nastavio da vozim, a na uglu Ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada sudario sam se sa „škodom“ i stao sam - rekao je fudbaler i nastavio: - Opet su izašli i rekli su mi: „Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti!“ Tukli su me i rukama i nogama i pokušali da ubace u BMW, ali uspeo sam da pobegnem.

Taksista slučajno spasio fudbalera

Kako saznajemo, jedan napadač je potom seo u fudbalerov BMW, a drugi je nastavio da vozi „audi“. Prebijanje Alekse Terzića slučajno je video jedan taksista, koji je pozvao policiju. - Posle potrage za „audijem“, to vozilo je nađeno na auto-putu Beograd-Niš, kod isključenja Lasta. Ubrzo nakon toga, identifikovane su i osobe koje su bile u njemu - kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni mladići su pre pokušaja otmice reprezentativca bili na jednoj proslavi povodom rođenja deteta u naselju Kaluđerica i tamo su upoznali devojke, koje su bile sa njima u kolima.

Bili na proslavi

- Nikola Stanković i Miloš Jevtić popili malo više na proslavi. Navodno kada su izašli sa slavlja, napravili su haos i u Kaluđerici, pa su nastavili da voze auto-putem. Pretpostavlja se da su fudbalerov BMW u trenutku odabrali za pljačku - objašnjava izvor i dodaje: - Napad nije bio planiran, već su njih dvoje najverovatnije hteli da impresioniraju devojke i da glume mangupe pred njima. Videli su BMW italijanskih tablica i pomislili da vozač ima novca, pa su hteli malo da ga cimaju.

Pokušali smo juče da stupimo u kontakt sa Aleksom Terzićem, on nije odgovarao na pozive Kurira.

Pozamašni dosije HAPŠEN VIŠE PUTA

Nikola Stanković  Miloš Jevtić
Nikola Stanković Miloš Jevtićfoto: Privatna Arhiva

Kako Kurir saznaje, Nikola Stanković Pivce odranije je poznat policiji po brojnim krivičnim delima. - Poznat je po razbojništvima, krađama, nasilničkom ponašanju, drogi, oružju i nanošenju teških povreda. Sumnja se da su napad i razbojništvo bili nasumični, tj. da mladi kriminalci nisu tipovali fudbalera. Uloga devojaka u svemu ovome biće ispitana, ali se sumnja da one sa ovim događajem nemaju veze, osim što su se zatekle u pogrešno vreme na pogrešnom mestu - kaže naš izvor.

Direktor FSS STAĆEMO UZ NAŠEG IGRAČA

Direktor FSS Vladimir Matijašević juče je izjavio da fudbaleri posle utakmice mogu da napuste kamp reprezentacije i da se vrate svojim klubovima, kao i da nema dovoljno informacija o slučaju koji se desio mladom fudbaleru. - Prema pravilima UEFA, igrači su posle utakmice slobodni da napuste kamp reprezentacije i da se vrate svojim klubovima. Zbog toga nemamo sve informacije o tome šta se stvarno dogodilo i pokušaćemo da dođemo do njih kako bismo pomogli na bilo kakav način i stali iza našeg fudbalera - rekao je za Kurir Matijašević.

Lična karta

ALEKSA TERZIĆ

Rođen: 17. 8. 1999. u Beogradu Karijera: Sa 11 godina počeo da igra u Crvenoj zvezdi - Za reprezentaciju nastupao od 2015. - 2016. potpisao je trogodišnji ugovor sa Zvezdom - 7 nastupa je imao za seniorski tim Zvezde - 13. juna potpisao ugovor za Fjorentinu - 1,5 miliona evra je Fjorentina dala Zvezdi za njega

Kurir.rs/ Jelena Rafailović Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track